x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mai tare ca “Home Alone”

Mai tare ca “Home Alone”

18 Dec 2009   •   00:00

Un băieţel în vârstă de numai patru ani din statul Tennessee, SUA, a fost acuzat că, fiind în stare de ebrietate după ce a băut o bere, a furat daruri de Crăciun de la vecini, a informat canalul de televiziune american WTVC-TV.

Părinţii micuţului sunt în proces de divorţ, după ce tatăl a intrat la închisoare. Mama, în vârstă de 21 de ani, a spus că nu ştie cum a reuşit copilul să deschidă sticla de bere şi apoi să se strecoare în casa vecinilor şi să fure cadourile de sub brad. Ea s-a angajat că aşa ceva nu se va mai întâmpla.

Poliţia l-a găsit pe Hayden Wright în noaptea de luni spre marţi în cartierul în care locuieşte. Precocele infractor era îmbrăcat într-o rochie şi ţinea în mână o sticlă de bere. Copilul a fost dus la spital, unde a primit tratament pentru consum de alcool. El fugise din casă după ce a reuşit să dezactiveze sistemul de securitate al casei.

Mama lui Hayden a povestit că micuţul fuge deseori de acasă pentru a-şi găsi tatăl şi că vrea să creeze probleme pentru a fi trimis la închisoare, unde se află acesta. (MFM)

×
Subiecte în articol: magazin