x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mama lui Michael Jackson nu primeşte informaţii despre administrarea averii fiului său

Mama lui Michael Jackson nu primeşte informaţii despre administrarea averii fiului său

de Cristiana Toader    |    30 Iul 2009   •   00:00

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a depus o plângere la un tribunal din Los Angeles, în care afirmă că nu este consultată în legătură cu administrarea averii regretatului ei fiu, solicitând, totodată, o copie a contractului acestuia cu AEG Live, potrivit Los Angeles Times, citat de AFP.



Femeia în vârstă de 79 de ani îi acuză pe cei doi administratori provizorii ai averii lui Michael Jackson, John Branca şi John McClain, că refuză să o informeze asupra situaţiei patrimoniului şi a afacerilor fiului ei. Avocaţii lui Katherine au cerut justiţiei să îi oblige pe cei doi administratori să prezinte documentele solicitate, în special contractul semnat de "Regele muzicii pop" cu AEG Live, compania organizatoare a seriei de 50 de concerte pe care starul american ar fi trebuit să le susţină la Londra, începând cu 13 iulie.

Howard Weitzman, avocatul celor doi executori testamentari, a respins aceste acuzaţii, pe care le-a calificat ca fiind "inexacte".  Solicitarea depusă de Katherine Jackson va fi analizată pe 3 august în timpul unei audieri la un tribunal din Los Angeles, în cursul căreia judecătorul va trebui să se pronunţe şi asupra custodiei celor trei copii ai starului pop.

×
Subiecte în articol: avere michael jackson lumea