x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mamaia / Înghesuială de vedete? Avem yahturi de lux la Siutghiol

Mamaia / Înghesuială de vedete? Avem yahturi de lux la Siutghiol

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Iun 2008   •   00:00
Mamaia / Înghesuială de vedete? Avem yahturi de lux la Siutghiol

13:15 • Lacul Siutghiol a devenit, preţ de cîteva zile, loc de pelerinaj pentru vedete şi iubitori ai yahturilor de lux. Locaţia găzduieşte Romanian Boat Show, o expoziţie de iahturi de lux, ambarcaţiuni sportive şi veliere.

Lacul Siutghiol a devenit, preţ de cîteva zile, loc de pelerinaj pentru vedete şi iubitori ai yahturilor de lux. Locaţia găzduieşte Romanian Boat Show, o expoziţie de iahturi de lux, ambarcaţiuni sportive şi veliere.

LUX. La expoziţia din staţiunea Mamaia sunt expuse la vînzare iahturi de lux care ajung la preţuri de circa un milion de euro, dar şi bărci de mici dimensiuni sau gonflabile, fără motor, care costă între 150 şi 5.000 de euro. Organizatorii susţin că, în ultima perioadă, piaţa iahturilor cunoaşte o creştere semnificativă, iar la fiecare ediţie ambarcaţiunile expuse sunt vîndute în proporţie de 80%. Noutatea ediţiei de pe litoral constă în posibilitatea de a ieşi în larg cu ambarcaţiunile ancorate pe malul lacului Siutghiol. Prima ediţie a “Romanian Boat Show” se desfăşoară în Mamaia. În paralel cu expoziţia de la Mamaia are loc şi a 14-a ediţie a Tomis Iaht, de la Constanţa.

×
Subiecte în articol: magazin