x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Marea Britanie/ Margaret Thatcher a fost spitalizată

Marea Britanie/ Margaret Thatcher a fost spitalizată

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Mar 2008   •   00:00
Marea Britanie/ Margaret Thatcher a fost spitalizată

10:03 • Fostul premier britanic Margaret Thatcher a fost spitalizată vineri pentru a fi supusă unor examinări medicale, iar starea sa este "stabilă", a declarat un purtător de cuvânt al spitalului, relatează AFP.

Fostul premier britanic Margaret Thatcher a fost spitalizată vineri pentru a fi supusă unor examinări medicale, iar starea sa este "stabilă", a declarat un purtător de cuvânt al spitalului, relatează AFP.


DOAMNA DE FIER. Thatcher, în vârstă de 82 de ani, a fost transportată la spitalul Saint Thomas din Londra. "Putem confirma că Thatcher a fost internată în spitalul Saint Thomas, unde trebuie să rămână peste noapte sub observaţie. Starea sa este stabilă şi vorbeşte cu personalul medical care o înconjoară", a precizat purtătorul de cuvânt într-un comunicat. După o serie de atacuri vasculare cerebrale minore din 2001 şi 2002, Thatcher a fost sfătuită să nu mai susţină discursuri în public, pentru a evita oboseala periculoasă. Supranumită "Doamna de Fier", ea a fost prima femeie prim-ministru al Marii Britanii, în perioada 1979-1990. În 1984, ea a supravieţuit unui atentat cu bombă comis de IRA în timpul congresului partidului conservator de la Brighton. Soţul său, Sir Denis Thatcher, un om de afaceri cu care a fost căsătorită timp de 52 de ani, a decedat în 2003.

×
Subiecte în articol: magazin thatcher