x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Meg Ryan răstoarnă o căsnicie de 20 de ani

Meg Ryan răstoarnă o căsnicie de 20 de ani

06 Ian 2011   •   14:58
Meg Ryan răstoarnă o căsnicie de 20 de ani

Recent, s-a adeverit bănuiala că Meg Ryan ar fi nici mai mult nici mai puţin decât motivul pentru care divorţează muzicianul John Mellencamp după 20 de ani de căsnicie. Ryan şi Mellencamp şi-au făcut apariţia în sfârşit împreună, la doar şase zile după ce muzicianul a anunţat că se desparte de soţia sa, Elaine.

Ryan şi Mellencamp au petrecut o zi obişnuită pentru un cuplu, luând prânzul împreună şi vizitând un muzeu de artă, dar urmăriţi, bineînţeles de paparazzi. Potrivit tabloidelor americane, Meg Ryan şi Mellencamp se întâlnesc de câteva săptămâni, muzicianul invitând-o pe actriţă să ia parte la o serie de repetiţii pentru turneul de promovare al albumului lui Mellencamp, "No Better Than This". Totodată, muzicianul i-a propus lui Ryan să colaboreze împreună cu alţi actori, precum Elvis Costello, Kris Kristifferson şi Matthew McConaughey la un musical pe care îl produce Mellencamp.

În ceea ce priveşte căsnicia muzicianului cu Elaine Mellencamp, agentul de publicitate al acestuia a declarat recent că ei ei vor continua să îşi crească împreună cei doi copii. "John şi Elaine Mellencamp sunt mândri de cei 20 de ani pe care i-au petrecut împreună, şi sunt fericiţi de împlinirile pe care le-au avut ca părinţi şi familie", a mai adăugat publicistul, citat de dailymail.com. (foto: dailymail.com)

×
Subiecte în articol: divort cuplu meg ryan