x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihaela si Marius pe aceeasi partie

Mihaela si Marius pe aceeasi partie

28 Dec 2004   •   00:00

VEDETE
La ora 12:00 am dat adunarea in Poiana Brasov. Cine? Noi, redactia Jurnalului National, directorul ei, Marius Tuca si vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu. Pentru ce? Sa facem, in premiera si in exclusivitate, coperta de Anul Nou a suplimentului TV.
MIHAELA SUCIU

Mihaela, ajutata de Alex, instructorul de schi care a avut grija ca ea sa nu pateasca nimic
Mihaela si-a castigat cu brio titlul de campioana pe partia de schi din Poiana Brasov
In timp ce studiem imprejurimile pentru a gasi cel mai bun loc pentru fotografii, Mihaela isi face aparitia in Poiana in 4x4 al sau. S-a aranjat repede si ni s-a pus la dispozitie, surazatoare.

Domnul T., asa cum este cunoscut la noi in redactie, e usor suparat ca nu a nins, cu toate previziunile pe care i le daduse doamna Florinela de la INMH, acum vreo doua luni, la el la talk-show. Bine ca macar a plouat!... Chiar si asa, partia de la Poiana Brasov e plina de zapada si de oameni - romani si straini - veniti sa se distreze. Evident, toata lumea se uita la noi ca la urs si, cel mai probabil, nu intelege de ce Mihaela Radulescu si Marius Tuca sunt impreuna. "Domnule Tuca, ne-am intalnit exact acum un an, aici", spune la un moment dat un domn in varsta, cu un aparat de fotografiat Zenit in mana. Din conversatie am inteles ca are dubla cetatenie, ca dupa aceea a renuntat la cea romaneasca sau cam asa ceva - sper sa nu-mi ia sefu’ gatu’ ca nu mai tin minte! In fine, ideea e ca omul se tine ca un scai de mr. T, mr. T e totusi un mr. si reuseste sa scape cu diplomatie din situatia devenita deja penibila. Pe partie istoria se repeta cu alti oameni, multi dintre ei in vartsa si, probabil, cu probleme pe care cred ca le poate rezolva domnul T, ca doar in viziunea lor e un fel de Voda pe cal alb al jurnalisticii. Chiar daca nu ii place sa se vorbeasca despre el, si cu atat mai putin in ziarul pe care-l conduce - acum risc sa ma dea afara! - trebuie sa admit ca se comporta ca si cum ar fi prieten, coleg cu toata lumea; in nici un caz sef de trib. Sau, cum mi-a raspuns Mihaela Radulescu la intrebarea "cum ar caracteriza latura feminina a lui Marius Tuca", admitand ca in fiecare dintre noi se afla o dublura: "Daca e adevarat ca are asa ceva, atunci asta am gasit in poeziile lui si, in general, in sensibilitatile lui. Se mai vede in ochii lui, atunci cand o priveste pe Daria (n.r. - fetita sa). Daca ar fi femeie, ar fi prea inalta, prea directa si prea ironica, pentru o domnisoara cu pretentii. Dar, mai stii, poate chiar din cauza asta ar avea succes".

Partieeeeeeeee! Trece Raduleasca!

Ora 12:45 - Mihaela si Marius Tuca pe schiuri. Incepe competitia pe care vedeta Antenei 1 o impune. Este o femeie cu vointa, asta e clar, si da tonul in orice situatie. Daca ea vrea o intrecere pe schiuri, asa va fi. Face cateva ture. Incepe sa-i placa atat de mult incat nu mai conteaza nici sedinta foto, nici masa rezervata pentru ora 14:00 la Coliba haiducilor. Nici nu vrea sa mai plece de pe pista. Contracandidatul ei este deja obosit. Ea e in forma. A mai slabit de la ultima noastra sedinta foto. Zice ca tine o dieta - de care va uita, cu bucurie si vina, cum va ajunge la masa. "Prietena dvs. este Mihaela Radulescu", aud deodata in urechea dreapta. Ma uit spre directia din care a venit fraza articulata cu timiditate. E un tip pe schiuri. As vrea sa-i spun ca nu e prietena mea, ca eu sunt ziarist si ca facem o sedinta foto, dar fac o pauza si-i spun ca da, e chiar Mihaela Radulescu. "Multumesc. Ma certam cu un prieten daca e ea sau nu." Observ aceeasi curiozitate la foarte multi oameni aflati pe partia de schi. Adevarul e ca nici mie nu-mi vine sa cred ce se intampla. Cu naturalete, in ciuda notorietatii, Mihaela si domnul T. se distreaza ca si cand ar fi anonimi si singuri pe lume si parca nu ar poza pentru revista. Mihaela se ofera sa-mi dea ghetele cu care a venit la munte - momentan fiind in clapari - ca nu cumva sa inghet pe partie. Se comporta ca o mama, ca doar e de cateva luni! Si cum pe Ayan l-a lasat acasa, cu bunica, e musai sa-si exprime instinctul matern cu cine e mai la indemana. O face cu o simplitate fireasca, indiferent ca e vorba de mine, de fotograf, de sofer, de domnul T. sau oricine ii sta prin preajma. Pentru anul ce sta sa vina isi reitereaza dorinta de a-i aduce o surioara lui Ayan. "Dar unde iti petreci Anul Nou?", o intreb. Nu stie exact pentru ca "nici eu, nici Elan nu suntem buni la facut planuri de vacanta cu multa vreme inainte". Sustine ca, de cele mai multe ori, ea e de vina pentru ca are emisiuni la radio si la televiziune. Oricum, e obisnuita cu tipul acesta de program si nici nu cred ca-i displace. "Nu prea am avut liber de sarbatori, in ultimii zece ani, dar, daca vom gasi cateva zile libere, vom fugi undeva la munte, la schi, numai eu si Elan. Ayan e prea mic ca sa-l includem in program, asa ca, daca plecam, va sta ca si acum cu mama mea." Imediat dupa Anul Nou imi spune ca se va prezenta drepti la munca, la Antena 1, ca doar pe 2 ianuarie are "Duminica in familie".

Formula 1

Sedinta foto pentru supliment e aproape gata, dar nu inainte ca Mihaela sa-si adjudece titlul de campioana in competitia pe schiuri: "Marius, nu te supara, chiar trebuie sa le spun adevarul: eu sunt mai buna la schi decat tine, da’ numai pentru ca fac asta de mai multi ani si pentru ca am un frate campion la schi". Fie vorba intre noi, chiar a fost mai buna pe partie! Era si normal ca in timp sa devina experta dupa ce, demult, prima intalnire cu schiatul s-a soldat cu... gardul! "L-am luat in brate sau am luat forma lui, cred. Tragic, dar m-am incapatanat si astazi nu concep o iarna fara schiuri sau fara snowboard."

Bucurestenii si haiducii

Odata sfarsita munca ne ducem sa servim binemeritata mancare calda. Muzica, fum, oameni, caldura, tuica fiarta si mancare din belsug - o imagine aproape pantagruelica din care, pentru inca o ora, facem parte noi, cei de la Jurnalul National, domnul T. si Mihaela Radulescu. Si daca as pune-o pe vedeta Antenei 1 sa rezume ziua ce tocmai a trecut ar spune: "La schi, adica la sanatate, la intalnire cu natura si aerul cel mai curat, cu vinul fiert si Coliba haiducilor". As adauga, si cred ca nu m-ar contrazice, la voie buna si o companie placuta.

A IMAGINA O IMAGINE DESPRE:

MIHAELA RADULESCU - s-ar putea defini prin cateva coordonate, in ordine aleatorie: Piatra-Neamt, sport extrem, salturi cu parasuta, motociclism, gimnastica, schi, scufundari, Ayan si Elan, gradinarit, Antena 1, Tabu si radio Guerrilla, gatit si calatorii pe planeta.

MARIUS TUCA - s-ar putea defini prin cateva coordonate, in ordine aleatorie: talk-show Antena 1, Jurnalul National, Caracal, discuri de vinilin, Alexandru Andries, mancare cu E-uri, starea vremii, familie, fetita Daria.
×
Subiecte în articol: mihaela schi marius Mihaela Radulescu