x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mircea Sandu: Postul lui Piţurcă nu este în pericol

Mircea Sandu: Postul lui Piţurcă nu este în pericol

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iun 2008   •   00:00
Mircea Sandu: Postul lui Piţurcă nu este în pericol

11:04 • Mircea Sandu a precizat că declaraţiile făcute la Viena nu reprezintă un atac la selecţionerul Victor Piţurcă, despre care spune că are sprijin total din partea conducerii Federaţiei.

Mircea Sandu a precizat că declaraţiile făcute la Viena nu reprezintă un atac la selecţionerul Victor Piţurcă, despre care spune că are sprijin total din partea conducerii Federaţiei.

GARANŢII. Şeful FRF susţine că "pentru a înlătura orice dubiu, reafirm faptul că Victor Piţurcă are întreaga susţinere a conducerii Federaţiei Române de Fotbal, contractul său ferm ca selecţioner al României întinzîndu-se pînă în anul 2010. Ce va fi după aceea, vom vedea la vremea respectivă, o discuţie în acest sens fiind prematură şi lipsită de sens. Declaraţiile mele de ieri nu reprezintă în niciun chip un atac care să provoace plecarea selecţionerului". Preşedintele Federaţiei a declarat luni, la Viena, că echipa naţională a României a avut la EURO "un drum bun în proporţie de 66,6 la sută" şi că din 2010, atunci cînd îi expiră contractul lui Piţurcă, ia în calcul aducerea unui selecţioner străin, în cazul în care actualul selecţioner nu îşi prelungeşte înţelegerea. Echipa naţională a României a părăsit Campionatul European după faza grupelor, în care a înregistrat două rezultate de egalitate, 0-0 cu Franţa şi 1-1 cu Italia, şi o înfrîngere, 0-2 cu Olanda. Prima reprezentativă s-a clasat pe locul 3 în Grupa C, după Olanda şi Italia, dar înaintea Franţei.

×
Subiecte în articol: magazin