x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moştenitoarea imperiului BMw l-a dat în judecată pe amantul secret

Moştenitoarea imperiului BMw l-a dat în judecată pe amantul secret

09 Mar 2009   •   00:00
Moştenitoarea imperiului BMw l-a dat în judecată pe amantul secret

Un elveţian în vârstă de 44 de ani care îndeplinea rolul de gigolo pe lângă cele mai bogate femei din Germania şi apoi le şantaja sentimental, şi-a recunoscut faptele încă din deschiderea procesului său. Acesta a început astăzi, la Munchen, informează AFP.



Helg Sgarbi şi-a recunoscut faptele după ce a ascultat cu ochii închişi citirea actului acuzării în care este învinuit de "escrocherie, tentativă de escrocherie şi şantaj" de către patru femei foarte bogate, printre care şi moştenitoarea imperiului BMW, Susanne Klatten. ''Doresc să-mi cer scuze în mod public victimelor'', a declarat el în faţa instanţei.

Helg Sgarbi a încercat să obţină prin şantaj peste 340 de milioane de euro de la Susanne Klatten, cea mai bogată femeie din Germania, pe care a ameninţat-o că va publica o serie de fotografii făcute în momentele intime petrecute împreună. În primă instanţă el a obţinut 7 milioane de euro de la moştenitoarea companiei BMW. Susanne Klatten nu a fost prezentă în sală la deschiderea procesului, iar celelalte trei victime, de la care Sgarbi a obţinut prin şantaj peste 2,4 milioane de euro, au dorit să-şi păstreze anonimatul.

×
Subiecte în articol: lumea