x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mutu, criticat pentru lipsă de luciditate, imprecizie şi egoism

Mutu, criticat pentru lipsă de luciditate, imprecizie şi egoism

de Jurnalul National    |    09 Dec 2007   •   00:00

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost criticat, duminică, de presa italiană, pentru "lipsă de luciditate", "imprecizie" şi "egoism", chiar dacă a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători "viola" la meciul cu Palermo, pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-2.




Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost criticat, duminică, de presa italiană, pentru "lipsă de luciditate", "imprecizie" şi "egoism", chiar dacă a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători "viola" la meciul cu Palermo, pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-2.

Pentru prestaţia din intălnirea de sămbătă, Mutu a primit nota 5,5 din partea mai multor site-uri şi publicaţii italiene.

Site-ul violanews.com a notat că Mutu nu mai este cel cu care Fiorentina s-a obişnuit in ultima perioadă. "Incă nu apare adevăratul Mutu. Lipsit de luciditate, imprecis, romănul se bate totuşi din minutul 1 pănă in minutul 90, punănd in mod constant presiune pe devensiva adversă. Cănd trebuie, insă, să şuteze sau să facă un ultim dribling, lucrurile nu merg aşa cum ne-am obişnuit", a scris sursa citată.

Fiorentinanews.com scrie că egoismul lui Adrian Mutu atinge cotele "neverosimilului" şi il notează pe atacantul romăn tot cu 5,5. "Un atacant trebuie să fie egoist, dar el este pănă la limita neverosimilului. Pazzini s-a plăns de multe ori că nu primeşte pase de la romăn şi are dreptate", subliniază site-ul italian.

Agenţia Datasport a scris că de la Mutu "se aşteaptă mai mult". "Incearcă mult, chiar şi cu capul, dar găseşte rar poarta", a adăugat sursa citată, in timp ce goal.com notează că internaţionalul romăn a fost "cu siguranţă" cel mai periculos jucător de la Fiorentina, chiar dacă "uneori păcătuieşte prin egoism".

Cotidianul Gazzetta dello Sport a notat că Adrian Mutu nu a reuşit să resusciteze Fiorentina in meciul cu Palermo. "După pauză, Fiorentina a jucat mai bine la construcţie, chiar dacă, după o acţiune personală, Cavani a trecut pe lăngă 2-0. Jucătorii «viola» i-au obligat pe adversari să apere cu dinţii golul marcat de Miccoli (n.r. - in prima repriză). Mutu a trecut la catedră, a preluat frăiele jocului, insă i-a lipsit precizia şutului", a scris publicaţia amintită.

Jurnalul Nove da Firenze scrie că Fiorentina traversează "o criză de joc şi de formă", in timp ce firenzeviola.it semnalează lipsa de colaborare intre Mutu şi Pazzini. "Mutu şi Pazzini au schimbat mingea doar de două ori şi asta este o problemă. Este inutil să ne ascundem după deget. Cu Vieri in teren, Mutu joacă altfel, cu siguranţă este mai util echipei, caută să paseze căt mai des şi primeşte pase bune de la Bobone", a notat sursa citată.

In ultimele patru partide, Fiorentina a suferit trei infrăngeri şi a obţinut o remiză, reuşind să marcheze un singur gol şi primind şase. In clasamentul din Serie A, Fiorentina a ajuns pe locul 5, cu 24 de puncte, zece mai puţine decăt liderul neinvins Internazionale Milano.

"Nu ştiu ce se intămplă, in ultimele trei partide am incercat să dăm totul, dar nu reuşim să contăm in atac. Nici cu accidentările nu ştiu inţeleg ce se intămplăm pentru că am avut o pregătire bună. Este inutil să negăm că trecem printr-un moment greu", a declarat portarul Fiorentinei, Sebastien Frey.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin mutu fiorentina