x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nociv

Nociv

de Alex Revenco    |    29 Sep 2006   •   00:00
Nociv
MUZICA
Canta din 2001 si dupa cateva schimbari au gasit formula ideala de grup

Formatia a cantat hardcore/ alternativ / nu metal si a reusit de la inceput sa convinga un numar considerabil de fani. In vechea formula s-a inregistrat un CD demo (2002) si o piesa a aparut pe compilatia "Afront" (2005). Ultima schimbare de componenta a insemnat si o abordare diferita a muzicii, iar cei patru "nOcivi" sunt in pielea lor de cand "presteaza" power crossover.

UN NOU EP. Din vara trecuta, Alex Purje - voce (ex-Ten), Dan Leahu - chitara lead (ex-Klon), Bogdan Crucianu - chitara bas (ex-AB 4) si Andrei Petrila - tobe (Firma) au tot cantat si s-au "rodat" in concerte de club, dar si pe scena unor mari festivaluri, ca Rock la Mures, Stufstock 4. Ultimele noutati, programul concertelor etc. se pot afla la www.nOciv.ro si www.myspace.com/nOciv unde membrii formatiei sunt in permanenta legatura cu fanii lor. Recent, nOciv a finalizat un EP (demo) cu patru excelente piese: "bLinD miNd", "stOneD", "uP-Up", "daMn" si "wHat do yOu mEan".

Discuri pentru player

Seal

"ONE NIGHT TO REMEMBER". Lansata in acest an, compilatia are 16 piese live inregistrate pe DVD si pe CD in concertul sustinut de artist la Düsseldorf, Germania, la data de 5 iunie 2005. Contine hituri precum "Crazy", "Kiss From a Rose", "Love’s Divine", dar si diverse preluari. Compilatia si alte albume Seal se vor gasi la 24 octombrie la Polivalenta, unde SEAL va sustine un prim concert la noi, de la unicul licentiat autorizat A&A Records/Warner Music Exclusive Licensee pentru Romania.

Mimi Vice

ORIGINAL SOUNDTRACK. Celebrul serial de televiziune de la sfarsitul anilor ’80 a ajuns si pe marile ecrane, in aceasta varianta cei doi politisti nonconformisti fiind interpretati de Colin Farrell si Jamie Foxx. Coloana sonora a peliculei contine piese care au fost incluse in versiunea tv a filmului (ca "In the Air Tonight") dar si altele, din diferite stiluri muzicale de la soul la rock, interpretate de Goldfrapp, Nina Simone, Moby, Patti LaBelle si altii.

Avenged Sevenfold

CITY OF EVIL. Influentati de o pleiada de grupuri precum Pantera, Metallica, Iron Maiden, Bad Religion, Misfits sau Guns’N Roses, cei de la Avenged Sevenfold realizeaza o combinatie reusita intre punk rock si heavy metal, incercand sa-si gaseasca propriul stil muzical. Dintre cele 11 piese ale discului, printre cele mai interesante sunt: "Beast and the Harlot", "Burn It Down", "Blinded in Chains", "Bat Country", "Strength of the World".

Superman Returns

ORIGINAL SOUNDTRACK. Coloana sonora a peliculei Superman de la sfarsiitul anilor ’70 se bucura si astazi de succes si de aceea compozitorul John Ottman, care semneaza coloana sonora a noului "Superman Returns", s-a inspirat mult din creatia lui John Williams. Nu numai ca au pastrat tema principala, dar pe CD-ul (multimedia) se regaseste un documentar despre orchestra care a interpretat aceasta tema in 1978. Ottman a scris si muzica altor recente pelicule de succes ca "X2: X-Men United" sau "Fantastic Four".

×