x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O firmă britanică acordă salariaţilor săi o jumătate de zi de liberă după primul episod din "Game of Thrones"

O firmă britanică acordă salariaţilor săi o jumătate de zi de liberă după primul episod din "Game of Thrones"

19 Apr 2016   •   22:40
O firmă britanică acordă salariaţilor săi o jumătate de zi de liberă după primul episod din "Game of Thrones"

O firmă britanică acordă salariaţilor săi o jumătate de zi de concediu pentru a putea urmări în voie, la televizor, primul episod din noul sezon al serialului "Game of Thrones", informează luni 20minutes.ch.

Noul regulament al companiei prevede că angajaţii pot să nu vină la birou în dimineaţa de 25 aprilie, a doua zi după lansarea sezonului al şaselea al seriei. Firma, care activează în domeniul marketingului digital, a făcut acest anunţ Facebook.

Iniţiativa firmei i-a încântat pe toţi salariaţii, chiar şi pe cei care nu sunt fani ai acestei serii, fiindcă jumătatea de zi de liberă poate fi luată a doua zi după difuzarea primului episod din alt serial, de exemplu "TheWalking Dead".

Această nouă regulă va intra în vigoare la fiecare nou sezon din "Game of Thrones". Salariaţii vor putea conta, prin urmare, pe ale două jumătăţi de zile de concediu, ţinând seama că au fost anunţate alte două sezoane ale serialului. După aceea, nu se ştie. Creatorul seriei a anunţat, în urmă cu câteva zile, că, după sezonul al şaselea, s-ar mai filma doar 13 episoade, împărţite în două sezoane, încheie 20minutes.ch. AGERPRES

×