x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pantera roz 2

Pantera roz 2

de Sebastian S. Eduard    |    13 Feb 2009   •   00:00

Steve Martin, alături de Jean Reno şi Andy Garcia



Nu-i aşa că vă era dor de in­spec­torul Clouseau? Ei bine, Steve Martin re­vine în cinema­tografe într-o comedie de zile mari pe parcursul căreia se va îmbrăca în Papa şi va plonja de la balcon, va lăsa Parisul (oraşul luminilor, nu?) în întu­ne­ric şi va incendia câ­te­va localuri. Adică trebu­ri­le obişnuite pe care le are de făcut inspectorul Jacques Clouseau într-o zi obişnuită de muncă. Evident că va exista şi o misiune: Clouseau va fi detaşat de la circulaţie, acolo unde împărţea cu succes amenzi şoferilor care parcau neregulamentar, pentru a se alătura unei echipe internaţionale de inspectori care au de rezolvat un caz extrem de dificil. Cum care? Păi, celebrul di­a­mant Pantera Roz a fost din nou furat...

Cafting între două mirese

Dacă vreţi să ştiţi cât se pot urî cele mai bune prietene, mer­geţi să vedeţi noua premieră cinematografică "Răz­boiul mireselor". Romanticele "de serviciu" Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor, două foarte bune prie­tene, şi-au programat nunta în exact aceeaşi zi. Când devine clar că nici una nu va ceda locul celeilalte, în­cepe un adevărat război, miza fiind invitaţii comuni, bi­serica, preoţii, accesoriile şi aşa mai departe. Până unde vor merge cele două şi care vor fi primele victi­me?


DVDhome

Ingrata

 În acest film este pusă la încercare prietenia a trei femei când una dintre ele întâlneşte un bărbat mai tânăr care o face feri­ci­tă şi pentru care e dispusă să-şi rişte imagi­nea de doamnă res­pectabilă. Ka­te, Molly  şi Janine se în­tâlnesc în fiecare luni la obişnuita şuetă. Toate trei au în jur de 40 de ani, cariere de succes şi o viaţă perfectă de femei res­pectabile şi necăsătorite.

Întâlnirea din fiecare luni e sfântă şi se sărbă­to­reşte cu gin, ţigări şi ciocolată, iar pe ordinea de zi se află întotdeauna întâlnirile ratate din săptămâna preceden­tă, de unde şi titlul care se acordă ce­lei care a dat-o cel mai tare în bară. Armonia grupului primeşte însă o lovitură fatală când Kate întâlneşte un bărbat mult mai tânăr, cu aproape 20 de ani mai tânăr, cu care începe prin a face sex în cimitir şi sfârşeşte prin a apărea cu zâmbetul pe buze la şueta săptămânală...

15 MINUTE
Eddie Fleming şi Jordy Warsaw sunt doi poliţişti care încearcă să oprească procesul prin care doi cri­minali est-europeni, Oleg şi Emil, pot deveni victime nevinovate ale sistemului. Ei încearcă să-i prindă pe aceştia şi să dovedească faptul că merita să ajungă la închisoare, în ciuda aparenţelor.

×
Subiecte în articol: film