x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rapid Bucureşti: Dani Coman, profesor cu acte în regulă

Rapid Bucureşti: Dani Coman, profesor cu acte în regulă

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Iun 2008   •   00:00
Rapid Bucureşti: Dani Coman, profesor cu acte în regulă

13:16 • Dani Coman, nu a participat la primul antrenament al zilei de luni, iar Mugurel Buga s-a pregătit în sala de forţă din cauza unei accidentări.

Dani Coman, nu a participat la primul antrenament al zilei de luni, iar Mugurel Buga s-a pregătit în sala de forţă din cauza unei accidentări.

MOTIVAT. "Am lipsit de la antrenament deoarece am susţinut licenţa la ANEFS. M-am învoit şi de marţi voi reveni la antrenamente. Mai am un an de contract cu Rapid şi îmi doresc ca la finalul sezonului să fiu campion cu echipa mea", spune goalkeperul giuleştean. Buga acuză de două zile o bursită şi s-a antrenat doar la sala de forţă. Atacantul va reveni miercuri alături de colegii săi. Nici Ştefan Grigorie nu s-a pregătit alături de elevii lui Peseiro, mijlocaşul nefiind refăcut după accidentarea suferită la sfârşitul sezonului trecut. La antrenament a participat şi Vasco Matos, pentru prima dată sub comanda lui Jose Peseiro. La şedinţa de pregătire au asistat şi oficialii Grigore Sichitiu şi Constantin Zotta.

×
Subiecte în articol: magazin