x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Răspunsul incredibil al unei femei la cererea de divorț a soțului

Răspunsul incredibil al unei femei la cererea de divorț a soțului

18 Mar 2016   •   17:28
Răspunsul incredibil al unei femei la cererea de divorț a soțului

I-a scris soției o scrisoare pentru a se despărți de ea:

„Draga mea soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a te anunța că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost un soț bun timp de 7 ani, dar nu am fost apreciat. Ultimele două săptămâni au fost un iad. Apoi, șeful tău a sunat, anunțându-mă că ai demisionat azi... Asta a fost picătura care a umplut paharul!

Săptămâna trecută, ai venit acasă și nici măcar nu ai remarcat că am o nouă tunsoare, că ți-am gătit felul preferat de mâncare și că purtam o pereche nouă de boxeri din mătase. Ai mâncat repede în două minute și după ce te-ai uitat la telenovelă, ai adormit imediat. Nu îmi mai spui că mă iubești, nu mai vrei să avem relații intime sau să fim apropiați, ca orice soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești deloc. În orice caz, e prea târziu pentru tine... Am plecat!

Fostul tău soț

P.S. Nu încerca să mă cauți. Eu și sora ta ne mutăm în Virginia de Vest împreună! Îți doresc o viață minunată!”

 

... dar nu s-a așteptat nici măcar o secundă să primească acest răspuns:

„Dragul meu soț,

Nimic nu mi-ar fi putut face ziua mai bună decât scrisoarea de la tine. În cei 7 ani de infern în care am fost căsătoriți, ai fost orice altceva, numai un bun bărbat nu. Mă uit la telenovele pentru că așa se estompează lamentările tale. Păcat că nu funcționează. Am văzut că te-ai tuns, dar primul lucru care mi-a venit în minte a fost: Vai, arată ca o fetiță prostuță! Am fost educată să nu fac comentarii decât atunci când am ceva frumos de zis, așa că am preferat să tac.

Când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că eu nu mai mănânc carne de porc de 7 ani! Cât despre boxerii tăi noi, am ales să nu comentez, întrucât văzusem eticheta și prețul. Costau 49.9$, iar eu o împrumutasem pe sora mea cu 50$ cu o zi în urmă. Cu toate acestea, am continuat să te iubesc și am simțit că trebuie să ne mai dăm o șansă. Când am câștigat la Loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia și am cumpărat două bilete către Jamaica. Totuși, când am ajuns acasă, nu am găsit decât scrisoarea ta penibilă

Totul se întâmplă cu un motiv, presupun. Sper să ai viața minunată pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Și apropo, sora mea Carla s-a născut în realitate Carl. Sper că nu e o problemă. Avocatul m-a asigurat că grație scrisorii pe care mi-ai trimis-o nu vei putea obține niciun bănuț de la mine. Deci, ai grijă!

Semnat,

Fosta ta soție, extrem de bogată”

×