x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)CIZME: Ză pork gripa

(Răută)CIZME: Ză pork gripa

de Sebastian S. Eduard    |    06 Noi 2009   •   00:00

Eu în locul lui Traian Băsescu m-aş îngrijora. O creatură microscopică (şi nu este o figură de stil) pare în aceste zile a acapara atenţia realizatorilor de talk-showuri. Nimeni nu se mai interesează de Guvernul Croitoru, de flotă, de soarta alegerilor - toată lumea discută de virusul cu nume de mutare de şah.



Evident că şi politicienii discută (între ei şi nu numai) despre micuţ. Evident că nici aici nu ajung la consens - argument suficient pentru a înţelege că nu e mare diferenţă între microbiologie şi macroeconomie.

Dar să revenim la microbelul nostru. Tipu' ăsta devine din ce în ce mai popular. Dacă CNA-ul ar face o statistică, ar vedea că i s-a dat cuvântul de mai multe ori decât tuturor prezidenţialilor luaţi la un loc. Ceea ce e foarte grav, întrucât, se ştie, televiziunile trebuie să asigure timpi de antenă echilibraţi.

Parcă văd că aşa, brusc, micuţul câştigă alegerile şi se instalează la Cotroceni încă din primul tur, iar nouă nu ne mai rămâne nici măcar Congo drept loc de refugiu.

×
Subiecte în articol: parerea mea