x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rebecca Walter

Rebecca Walter

16 Noi 2007   •   00:00

Rebecca Walter, vedeta Antenei 2, este o prezenţă pe căt de nouă, pe atăt de plăcută a micului ecran

Rebecca Walter, vedeta Antenei 2, este o prezenţă pe căt de nouă, pe atăt de plăcută a micului ecran. Deşi, la inceput, a privit televiziunea "ca pe o provocare", Rebecca recunoaşte că nu a trecut prea multă vreme pănă cănd s-a trezit "contaminată" cu microbul presei audio-tv.

"Fusesem invitată de căteva ori, in calitate de femeie de afaceri, la o serie de emisiuni. Apoi, auzisem că işi va deschide porţile Antena 2 şi deja aveam «microbul» inoculat. Mi s-a spus: «Să vedem cum te descurci, dacă eşti telegenică, dacă ai voce bună, dacă ai dicţie». După căteva inregistrări pe teren şi o perioadă in care am urmat cursuri de dicţie, au zis: «OK, ii dăm drumul!»", ne-a povestit Rebecca.

FIRE ACTIVĂ, BĂTĂIOASĂ. Despre propria-i persoană, vedeta Antenei 2 mărturiseşte că este o fire activă, bătăioasă. "Sunt un om stresat - ca mulţi alţii, de altfel - pentru că mă agit să-mi iasă bine ce-mi propun, mă implic să rezolv uneori şi problemele altora, uitănd de ale mele. Sufăr cănd nu reuşesc să acord atenţia necesară familiei", declară Rebecca. La capitolul "modă", vedeta se declară o admiratoare a creatorilor Alexander McQueen şi John Galliano.

O familie reuşită

Rebecca este şi o dibace femeie de afaceri in business-ul pe care il deţine impreună cu soţul său, Florian. Deşi principalul inamic este timpul, Rebecca are intotdeauna atenţia "ţintită" asupra familiei sale: "Familia este implinirea supremă, echilibrul absolut, este viaţa mea! Rezultatul dragostei mele cu Florian sunt cei doi copii: Isabela Kim, de 10 ani, şi David Florian, de numai 2 ani. Ceilalţi «membri ai staff-ului» sunt: 3 căini zgubilitici şi un cal sportiv superb".

"Sunt un om stresat, pentru că mă agit să-mi iasă bine ce-mi propun, mă implic să rezolv uneori şi problemele altora, uitănd de ale mele"

Rebecca despre propria-i persoană

×
Subiecte în articol: vedete rebecca