x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Revelion şi After Party

Revelion şi After Party

de Catalina Iancu    |    29 Dec 2009   •   00:00
Revelion şi After Party

Unde se petrece de Revelion? La trecerea dintre ani, Club Bamboo Bucureşti a pregătit un program artistic concentrat: concert live Antonia, Puya (foto), Connect-r, DJ Project & Giulia şi Deepside Deejays vor cânta şi vă vor încânta cu cele mai cunoscute melodii ale lor.



În plus, show de coregrafie Bamboo Ladies, costume impresionante, efecte speciale şi multe alte surprize. Preţul unui bilet este de 150 RON şi include accesul în club, bufet suedez (preparate reci şi calde, desert şi fructe) şi program artistic. Pentru cei ce îşi doresc în noaptea de Revelion mai multă intimitate, clubul pune la dispoziţie un Salon Privat ce va fi deschis în premieră de Revelion. Preţul unui bilet este de 170 Euro şi include: open bar, meniu internaţional cu servire la masă (gustare rece, gustare intermediară, peşte, fel de bază şi tort festiv) şi all access.

După Revelion, petrecerile continuă! De data aceasta pentru rockeri. Că şi ei au fost cuminţi. Va veni chiar şi Satan Klaus, e drept, cu ceva întârziere. La 8 ianuarie 2010, revine cu un line-up up-gradat Satan Klaus Metal Party Reloaded, festivalul care a fost amânat "din motive tehnice" (două trupe din Republica Moldova n-au primit în timp util viza de intrare în România).

Şi tot pentru metalişti, vestita de acum Rockotecă Stay Metalhead Forever din Suburbia îşi redeschide porţile. La 7 ianuarie 2010, "ne întâlnim, în cadru festiv, să-i sărbătorim împreună pe cei cu numele Ion, Ioana, Ionuţ, Ionela şi nu numai pe ei", spun organizatorii. Din ianuarie, Rockoteca se muta joia. Muzica este pentru toate gusturile şi acoperă aproape toate stilurile din zona ROCK! Şi da, se dau piese la cerere! Aproximativ 99% din playlist vă aparţine!

×
Subiecte în articol: party time