x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Robbie Williams si extraterestrii

Robbie Williams si extraterestrii

de Radu Popa    |    07 Oct 2005   •   00:00
Robbie Williams si extraterestrii
MISTERE
Celebrul interpret Robbie Williams este un adept convins al teoriei producerii fenomenelor paranormale.

In cadrul unui recent interviu radiofonic, indragitul cantaret a facut o marturisire de-a dreptul socanta. Robbie a dezvaluit faptul ca, in fiecare noapte, viseaza OZN-uri si ca de-abia asteapta ca "iluziile" sa inceteze pentru a putea dormi din nou linistit. El crede ca extraterestrii sunt deja pe drum si ca, in prezent, acestia se indreapta spre Terra si in scurt timp vor ajunge la "destinatie". Williams avertizeaza intreaga omenire sa ia in serios afirmatiile sale, preconizand producerea unei "invazii", inainte de anul 2012.

EXTRATERESTRU. Intrebat care ar fi meseria preferata, Robbie a marturisit ca i-ar placea sa fie maseur sau bio-energo-terapeut, dar nu poate localiza centrii energetici. Printre alte meserii preferate se numara si cele de… vanator de fantome sau de ocupant al unui OZN. Williams face parte din randul numeroaselor vedete care cred in existenta extraterestrilor, in posibilitatea ca fiinte inteligente, asemanatoare oamenilor, sa se fi dezvoltat si pe alte planete din Univers.

STAFII. Recent, Robbie Williams a marturisit ca si-ar fi dorit enorm sa realizeze si sa prezinte un serial dedicat unuia dintre subiectele sale favorite: fantomele. Obsesia sa pentru stafii a inceput in timp ce interpretul locuia intr-o casa veche din Hollywood, care apartinea protagonistului serialului "Vanatorii de fantome", Dan Aykroyd. Robbie sustine ca locuinta era bantuita de o femeie batrana, pe care interpretul intentiona sa o inregistreze pe o caseta video pentru a o putea prezenta, eventual, in viitoarea sa emisiune. El a marturisit ca isi doreste foarte mult sa se deplaseze acasa la renumitul iluzionist Houdini si sa revina la casa lui Dan Aykroyd. Cand s-a mutat de acolo, muncitorii care venisera sa care mobila nu au dorit sa intre din cauza… unei batrane ce statea pe un scaun. Unul dintre prietenii lui Robbie, Zak Starkey, fiul lui Ringo Starr, bateristul legendarei formatii britanice Beatles, l-a intrebat pe Williams daca a locuit cu adevarat la adresa respectiva, deoarece casa a apartinut tatalui sau. Paradoxal, Zak l-a mai intrebat pe Robbie daca i-a putut vedea pe copiii care se jucau in gradina si pe… femeia in varsta. Williams i-a raspuns ca nu vazuse copiii, dar ca batrana isi facuse deseori remarcata "prezenta".

×
Subiecte în articol: williams robbie