x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun SanDisk Sansa e280

SanDisk Sansa e280

01 Sep 2006   •   00:00
SanDisk Sansa e280
AUTO GADGET
Primul mp3 player cu memorie de 8 giga

Se pare ca de data aceasta Apple nu a mai avut ocazia sa fie primul producator care lanseaza un mp3 player revolutionar. SanDisk tocmai a lansat Sansa e280, un mp3 player cu o memorie interna de 8 giga, dublu fata de memoria competitorului sau, iPod nano.

FARA INTERMEDIARI. Produsul celor de la SanDisk vine dintr-o serie de playere lansate in ianuarie 2006 si spun ca lansarea unui astfel de player a fost posibila datorita eliminarii intermediarilor. "Cel mai costisitor ingredient dintr-un MP3-player este memoria flash", a declarat Eric Bone, directorul de marketing. "Din moment ce noi producem propriile memorii flash, eliminam din start orice intermediar si trecem economiile direct catre consumator."

Firmware-ul playerului poate fi folosit cu succes pe sisteme de distributie (nonproprietare) cum ar fi Napster, Yahoo Music si Rhapsody, putand downloada (contra cost) muzica direct in mp3 player-ul dumneavoastra. Posibilitatea de a downloada de pe reteaua iTunes nu este posibila.

Playerul are un ecran TFT de 1.8 inch, si vine dotat cu un slot microSD care poate mari memoria playerului pana la 10 giga. Un alt lucru nou la e280 este posibilitatea de a mari spatiul de stocare cu pana la 2 giga.

Capul de serie al mp3 playerelor SanDisk masoara 44 x 89 x 13 mm, fiind mai lat decat competitorul sau iPod Nano, cantareste 76 de grame, iar costul acestuia se ridica undeva la 249,99$, fiind cu 99 de centi mai scump decat produsul celor de la Apple.

Mp3 playerul de 15$

Pentru cei care nu vor sa cheltuiasca sute de dolari pe mp3 playere performante cu functii video, streaming pe internet si ecrane in milioane de culori, tocmai s-a inventat mp3 playerul de 15$. Acesta poate indeplini o singura functie, si aceasta este redatul fisierelor in fomat mp3.

Pentru acesti bani trebuie sa aveti propriul mediu de stocare, sub forma unui card SD sau MMC, care se conecteaza in spatele acestuia, dar o memorie flash ar fi dublat pretul playerului. Dimensiunile playerului sunt de 79 x 31 x 20 mm si cantareste 19 grame. Poate fi folosit, din cand in cand, si ca un card reader pentru a transfera fisiere pe cardul SD/MMC.

News

TRICOUL CU EGALIZATOR. Un nou tip de tricouri a fost lansat pe piata britanica. Acestea sunt alimentate de 4 baterii AAA, si senzorul acustic implementat in egalizatorul de pe piept face VUmetrul sa reactioneze la sunetul inconjurator. Tricoul este din bumbac 100% si bateriile se amplaseaza confortabil intr-un buzunar special al tricoului, suportul putand fi detasat pentru a putea spala tricoul. Produsul este perfect pentru concerte zgomotoase sau petreceri rave, putand sa iti dai seama cand esti prea aproape de scena, datorita coloritului intensiv al egalizatorului. Acum, problemele auditive pot fi prevenite mai usor.

BINOCLU SPION 140X. Spion™ 20X-140X70 este un produs care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul unui agent secret. Avand in vedere ca un binoclu are in general un zoom de maximum 7X, puterea de marire de 140X a acestui produs este cu adevarat impresionanta. Lentilele obiectiv de 70 mm capteaza aparent destula lumina sa poti spiona in voie, la orice ora, orice miscare terorista din casa de vizavi. Pretul pentru o astfel de activitate nu va veni totusi ieftin, binoclul minune avand un pret de vanzare de 199,95$, bani ce ar putea impiedica oarecum "radarele" de bloc sa isi achizitioneze unul numai din pensie.
×