x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sărbători ingăndurate pentru Fiară

Sărbători ingăndurate pentru Fiară

de Horatiu Sima    |    26 Noi 2007   •   00:00

Chiar dacă a readus spectatorii ăn Ghencea şi a reuşit să oprească degringolada elevilor săi, antrenorul Marius Lăcătuş are probleme destule cu lotul de jucători inaintea finalului de an



Victoria a la Pirus obţinută de Steaua in faţa eternilor rivali de la Dinamo, nu a scutit echipa antrenată de Marius Lăcătuş de grijile unui final de an aproape compromis. La toate nereuşitele din ultimul timp ale fotbaliştilor se mai adaugă una, la fel de categorică şi surprinzătoare, cea a patronului Gigi Becali, cu un scor la electorale dezastruos pentru găndurile sale de mărire.Este sigur că numai determinarea şi ambiţia lui Lăcătuş au scos din letargie un lot in care sunt multe neclarităţi şi necunoscute.


DECARUL. Cea mai importantă dintre ele este plecarea lui Nicolae Dică din Ghencea. Curtat de echipe cu renume, cum sunt Benfica Lisabona, Dinamo Moscova, Olympiakos Pireu, Aston Villa sau Lens, decarul stelist a confirmat despărţirea de echipa ce l-a propulsat in elita jucătorilor de pe bătrinul continent, spunind chiar că i-ar plăcea să joace la Lisabona.


JANKER.Dacă el pleacă in străinătate,Victoraş Iacob, Erik Bicfalvi şi , probabil incă un jucător, se zvoneste, ar putea ajunge din iarna la Unirea Urziceni, echipa lui Mihai Stoica şi Dan Petrescu urmănd să se despartă de alt golgeter piteştean, tănărul Bogdan Stancu. Atacantul echipei naţionale de tineret, pregătită de Emil Săndoi, a impresionat, de serviciile sale fiind interesate mai multe echipe.


FILIERA. Polonezul Pawel Golansky, intrat de mai multă vreme in disgraţia patronului, ar putea fi cedat altei echipe. La rindul lor, bistriţeanul Dorel Zaharia şi fostl rapidistValentin Bădoi vor merge la divizionara B FC Braşov, echipa patronată de Ion Niculaie şi pregătită de Răzvan Lucescu,fiind acum, la finele turului, cu un pas in prima ligă.


CĂPITANUL. Mirel Rădoi are o situaţie extrem de incertă in legătură cu revenirea sa pe gazon, deoarece accidentările destul de grave din ultimul timp, care necesită tratament şi recuperare indelungate, pun un mare semn de intrebare daca va mai putea juca sau nu fotbal la nivel inalt. Răzvan Ochiroşii, care a fost imprumutat la Gloria Buzău, este accidentat destul de grav şi va absenta pănă in vară. Inacest condiţii, fostul gălăţean adus de Meme Stoica in Ghencea ar putea fi cedat definitiv echipei din Cringul Buzăului. Diagnosticul este smulgere de ligamente incrucişate posterioare, ruptură de ligament colateral extern, dar şi o cantitate mare de singe in genunchi.


GOE. Lucian Goian, omul care a impresionat pe toate stadioanele pe unde a jucat şi a marcat, este monitorizat de mai multe grupări puternice din Europa, una dintre ele fiind Manchester United, care, se pare, ca ar fi lansat o oferta de 5 milioane pentru "Goe". Cert este insă că, mai devreme sau mai tărziu, patronul Gigi Becali va trebui să dea curs ofertelor venite pe numele moldoveanului. Dacă el va rămăne cu banii, in schimb,apărarea stelistă va avea mult de suferit pănă va găsi un inlocuitor pe măsura valorii, dar şi a staturii lui Goian.


GORJEANUL.
Cosmin Vătcă, al treilea portar din lotul Stelei, s-a cam săturat să lustruiască banca de reserve după ce a fost titular incontestabil al postului la Oţelul Galaţi.El este dorit de Pandurii Tărgu Jiu, a declarat preşedintele clubului gorjean, Marin Condescu. "Am discutat clar cu el. Dacă Steaua nu-l vrea, şi după discuţia pe care o va avea in iarnă cu şefii va ajunge la concluzia că acolo nu are şanse să apere, atunci poate veni la noi. Totul depinde de el, in caz că pleacă de la Steaua şi nu are alte oferte de afară, atunci e de acord şi vine la noi. Ni-l dorim pe Vătcă, dar pănă acum nu am vorbit cu nimeni de la Steaua pentru a-l aduce la Tărgu Jiu. Sunt dorinţele noastre, nu ştiu cum se vor finaliza, pentru că el este jucătorul Stelei", a spus preşedintele Marin Condescu.
Â

RICĂ. Patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat că are planuri mari pentru anul 2008, avind in vedere parcursul remarcabil al echipei sale in acest tur de campionat, şi că primul transfer pe care vrea să-l facă la echipa din Trivale este achiziţionarea jucătorului Stelei, Adrian Neaga."O să-i fac o ofertă cum i-am făcut şi anul trecut cănd s-a intors din Coreea, dar a preferat Steaua", a afirmat Penescu, care a adăugat că deţine informaţii conform cărora Rică Neaga este in conflict cu gruparea din Ghencea şi că va părăsi Steaua in această iarnă.

×
Subiecte în articol: magazin