x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Se mai găsesc centuri de castitate? Şi dacă pierzi cheia, pe cine chemi?

Se mai găsesc centuri de castitate? Şi dacă pierzi cheia, pe cine chemi?

18 Ian 2016   •   15:29
Se mai găsesc centuri de castitate? Şi dacă pierzi cheia, pe cine chemi?

O femeie a chemat pompierii din Padova cu o solicitare neobişnuită. "Bună ziua! Am pierdut cheia de la un lacăt şi nu reuşesc să îl deschid" - cu această frază banală s-a adresat ea staţiei de pompieri din oraşul italian Padova (nord-est). Crezând că este vorba de o uşă sau de un seif încuiat, pompierii au mers acasă la solicitantă, relatează luni 20minutes.ch.

Femeia şi-a scos puloverul, arătând pompierilor unde se afla celebrul lacăt care îi făcea probleme: pe centura sa de castitate. Nu se ştie de cât timp purta femeia acel accesoriu stânjenitor, dar un lucru era clar: pierduse cheia lacătului, scrie Il Mattino di Padova.

După câteva momente de stupoare, jenă şi râsete înfundate, pompierii s-au pus pe treabă şi au reuşit să deschidă lacătul cu pricina. După ce femeia şi-a scos centura de castitate, ei s-au asigurat că nu fusese victima vreunei violenţe, că nimeni nu o forţase să poarte centura sau că nu fusese supusă la vreun joc erotic împotriva voinţei ei. Nu se întâmplase nimic din cele enumerate, femeia recunoscând că fusese alegerea ei să o poarte.

Povestea suprarealistă a italiencei, care a avut loc miercurea trecută, a provocat o avalanşă de reacţii în rândul internauţilor din regiune. Unii au râs de întâmplare: "Numai Dumnezeu ştie cât o fi râs cel care i-a scos obiectul stânjenitor!", a scris un internaut. Alţii sunt însă preocupaţi de sănătatea fizică sau psihică a persoanei implicate: "Poate că îi era teamă să nu fie violată. În mod sigur avea un motiv", a comentat o femeie. Unii internauţi au făcut chiar o paralelă cu valul de agresiuni sexuale comise la Koln de Anul Nou.

×
Subiecte în articol: centura de castitate