x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Selena Gomez va fi gazda galei premiilor MTV Europe Music 2011

Selena Gomez va fi gazda galei premiilor MTV Europe Music 2011

26 Sep 2011   •   11:01
Selena Gomez va fi gazda galei premiilor MTV Europe Music 2011

Actrita si cantareata Selena Gomez va fi gazda celei de-a 18-a gale a premiilor MTV Europe Music 2011. Evenimentul va avea loc la Odyssey Arena din Belfast, pe 6 noiembrie.

Si romanii vor avea ocazia sa urmareasca live premiile MTV EMA din Belfast, pe MTV Romania, iar pana atunci isi pot vota artistii romani preferati pe www.mtv.ro, pentru categoria "Best Romanian Act". Anul acesta, la categoria "Best Romania Act" au fost nominalizati artistii Alexandra Stan - "Mr. Saxobeat", Guess Who - "Manifest", Puya & Connect-R - "Americandrim", Fly Project - "Goodbye" - si Smiley & Pacha Man - "Love is for free".

Lady Gaga conduce topul artistilor cu cele mai multe nominalizari la MTV Europe Music Awards (EMA) 2011. Astfel, Lady Gaga este nominalizata la sase categorii la editia din acest an a MTV Europe Music Awards. Artista este urmata indeaproape de Katy Perry si Bruno Mars care au reusit sa obtina cate patru nominalizari. Cantareata britanica Adele a fost si ea nominalizata la trei categorii, la fel ca si Justin Bieber si trupa Thirty Seconds To Mars.

In 2011, Selena Gomez si-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", dupa ce, in 2010, a cucerit fani in toata lumea cu "A Year Without Rain". Un follow-up al albumului ei de debut - "Kiss & Tell" -, care a fost recompensat cu aur de Hollywood Records, "A Year Without Rain" i-a prezentat pe Selena si formatia ei, The Scene, intr-o cu totul alta lumina.

Nascuta in Dallas, Gomez a inceput sa joace in filme de la varsta de 7 ani si a primit primul sau rol major in 2003, in "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscuta interpretand-o pe vrajitoarea Alex Russo in productia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansata in 2007, iar in 2009 a castigat un premiu Emmy. De asemenea, Selena Gomez si-a lansat propria linie vestimentara, Dream Out Loud, si a devenit ambasador UNICEF.

×