x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şi-a regăsit mama biologică după 62 de ani de la adopţie

Şi-a regăsit mama biologică după 62 de ani de la adopţie

de Jurnalul National    |    28 Noi 2007   •   00:00


O britanică de 62 de ani şi-a intălnit marţi pentru prima dată mama biologică, o stră-stră-străbunică de 91 de ani, care a abandonat-o spre adopţie către sfărşitul celui de-al doilea război mondial.




O britanică de 62 de ani şi-a intălnit marţi pentru prima dată mama biologică, o stră-stră-străbunică de 91 de ani, care a abandonat-o spre adopţie către sfărşitul celui de-al doilea război mondial. Annie Burriss, 62 de ani, a fost adoptată in 1945, insă nu a aflat de adopţie decăt 20 de ani mai tărziu. Ea a inceput apoi căutările pentru a-şi găsi familia biologică. Marţi, ea şi-a intălnit pentru prima dată mama, Hilda Berry, intr-un pub din Cheltenham, Gloucestershire (vestul Angliei). Au fost prezenţi şi şapte fraţi şi surori vitregi.
"A venit spre mine, mi-a atins faţa şi mi-a spus «eşti frumoasă, imi pare rău»", a declarat Annie Burriss pentru Gloucestershire Echo.
"Mama suferă de pierderi de memorie, insă a ştiut imediat că eu sunt. S-a intors apoi in lumea ei, insă mă ţinea de mănă este tot ce mi-am dorit vreodată", a adăugat ea. Ea a descoperit că a fost adoptată, cănd depunea o cerere de paşaport, după decesul mamei adoptive. Tatăl adoptiv i-a explicat atunci cu lacrimi in ochi că a fost sfătuit să nu-i spună adevărul deoarece "copiii adoptaţi devin rebeli cănd cresc". Annie Burriss a descoperit o nouă familie: Hilda Berry are 33 de nepoţi, 54 de strănepoţi şi şapte stră-stră-strănepoţi.

×
Subiecte în articol: magazin