x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şi-a regăsit stăpânii după un an şi jumătate

Şi-a regăsit stăpânii după un an şi jumătate

05 Mai 2014   •   19:03
Şi-a regăsit stăpânii după un an şi jumătate

Bucurie mare într-o familie din New Jersey, al cărei câine dispăruse din curtea casei când s-a produs uraganul Sandy.  Când Chuck James s-a dus cu familia sa la un adăpost de animale pentru a adopta un căţel a avut surpriza vieţii lui. Tot plimbându-se printre cuştile în care se aflau câinii de adoptat, Chuck a zărit una în care i s-a părut că vede un câine care semăna foarte bine cu Reckless, câinele pe care îl pierduse şi pe care îl căutase în zadar timp de un an şi jumătate...

Era chiar el, Reckless, “L-am dat dispărut şi sunam periodic la adăposturile pentru animale în speranţa că ar fi putu să ajungă acolo. Am sperat un timp că îl vom găsi, dar, la un moment dat, speranţele ne-au părăsit. Cu câteva săptămâni înainte ne propusesem să renunţăm să îl mai căutăm şi să luam un alt câine, pentru fetiţa noastră cea mare, Ally, care împlineşte 10 ani”, a povestit James.

Cu toate că el şi câinele s-au recunoscut imediat, James a trebuit să aducă dovezi solide că el este stăpânul câinelui şi nu altcineva, pentru a-l scoate din adăpost. Reckless este un metis de pitbull şi terrier.

“Arăta puţin mai solid decât era înainte, pentru că a fost bine hrănit în centru. Dar când s-a aşezat pe picioarele mele şi s-a întins, am ştiut cu siguranţă că el este. Am fost foarte impresionat şi surprins. Mi-am zis că acestui câine i-a fost dat să rămână în familia noastră”... (S.Stancu)



×