x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Site-ul FC Dinamo anunţă rezilierea de comun acord a contractului cu Walter Zenga

Site-ul FC Dinamo anunţă rezilierea de comun acord a contractului cu Walter Zenga

de Jurnalul National    |    25 Noi 2007   •   00:00

"Imi pare rău că nu am reuşit să fac performanţă la Dinamo. Mi-am dorit enorm să am rezultate, am crezut in obiectivele clubului, dar nu am reuşit. Le mulţumesc tuturor dinamoviştilor, de la fani pănă la magazionerul clubului"



FC Dinamo Bucureşti şi Walter Zenga au convenit, de comun acord, rezilierea contractului incheiat in urmă cu 80 de zile, fără nicio pretenţie financiară din partea fostului antrenor principal al roş-albilor, informează site-ul oficial al grupării din Âşoseaua Âştefan cel Mare.

"Imi pare rău că nu am reuşit să fac performanţă la Dinamo. Mi-am dorit enorm să am rezultate, am crezut in obiectivele clubului, dar nu am reuşit. Se intămplă peste tot in lume, asta este viaţa antrenorilor. Sunt dezamăgit după ultimele rezultate şi, pentru viitorul lui Dinamo, este normal să ne privim in ochi, să ne străngem măinile şi să ne despărţim! Le mulţumesc tuturor dinamoviştilor, de la fani pănă la magazionerul clubului", a declarat Walter Zenga pentru site-ul oficial.

Walter Zenga a fost numit la Dinamo la inceputul lunii septembrie, in locul lui Mircea Rednic iar sub conducerea sa dinamoviştii au ratat calificarea in grupele Cupei UEFA. Zenga a lăsat pe Dinamo pe locul 7 in campionat, după ce a pierdut derbiurile cu Rapid şi Steaua.

Walter Zenga a mai antrenat in Romănia formaţiile FC Naţional şi Steaua, pe ultima preluănd-o la inceputul sezonului 2005/2006, cănd l-a inlocuit Victor Piţurcă. Zenga a fost demis, pe 19 mai 2005, in urma eşecului din partida cu FC Naţional, scor 0-1, din etapa a XXVII-a a Diviziei A. Cariera de antrenor a lui Walter Zenga, fost portar al naţionalei Italiei, mai cuprinde formaţiile New England Revolution (SUA), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Gaziantepspor (Turcia) şi Al Ain (Emiratele Arabe Unite).
Zenga s-a născut la 28 aprilie 1960 şi este căsătorit cu o romăncă, Raluca Rebedea.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin dinamo zenga