x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Smiley şi Inna, cele mai multe premii la Romanian Music Awards 2011

Smiley şi Inna, cele mai multe premii la Romanian Music Awards 2011

17 Sep 2011   •   06:51
Smiley şi Inna, cele mai multe premii la Romanian Music Awards 2011

Marii castigatori ai celei de-a noua editii a Romanian Music Awards 2001, care a avut loc aseara in Piata Sfatului din Brasov, au fost Smiley si Inna care au plecat acasa cu patru si, respectiv, trei trofee.

Nominalizat la sapte categorii, Smiley a reusit performanta de a pleca acasa cu trofeele pentru Best Male, Best Pop, Cea mai difuzata piesa - 'Love is for free' si Premiul Radio 21, pentru cel mai difuzat artist roman in 2010.

Pe scena, Smiley a oferit un frumos moment live cu o compilatie din 'Oficial imi merge bine' si 'Dream girl', informeaza Agerpres. El le-a multumit tuturor tuturor fanilor care i-au acordat voturile declarand ca inca nu-i vine sa creada ca piesele si stilul lui muzical sunt mai ascultate decat stilurile care sunt in voga in prezent.

Inna a plecat acasa cu premiul Best female, Best site - inna.ro si premiul revistei OK.

Vrand sa demonstreze ca se descurca foarte bine si atunci cand canta live Inna a prezentat o compilatie din mai multe melodii dintre care nu au lipsit 'Un momente', 'Born this way', 'Mamasita', 'Americandrim', 'Ya BB' si 'Use somebody', demonstratie foarte gustata de publicul din Piata Sfatului din Brasov.

Alexandra Stan, desi nu a fost prezenta la Brasov, a adunat si ea doua premii, Best Song pentru piesa 'Mr Saxobeat' si premiul Border Breaker.

Best DJ a fost declarat DJ Andi, in timp ce premiul pentru Best Hip-Hop i-a revenit lui Guess Who.

Castigatori la categoria Best New Act au fost declaratii baietii de la ROA, in timp ce premiul pentru Best Rock i-a fost acordat trupei Vunk pentru piesa 'Vreau o tara ca afara' iar premiul pentru Best group a fost castigat de DJ Project & Giulia.

Premiul pentru Best Performance a fost castigat de Mandinga iar Corina a fost rasplatita cu premiul Fashion icon.

Ultimul premiu al serii a apartinut trupei Voltaj care a fost premiata pentru Best live.



×
Subiecte în articol: live brasov smiley inna romanian music awards