x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sofia Coppola aşteaptă încă un copil

Sofia Coppola aşteaptă încă un copil

17 Dec 2009   •   00:00
Sofia Coppola aşteaptă încă un copil
Sursa foto: TIZIANA FABI/AFP

Sofia Coppola este din nou însărcinată, informaţia fiind confirmată de Thomas Mars, partenerul de viaţă al regizoarei americane şi totodată solistul trupei Phoenix. Thomas Mars a confirmat această informaţie cu ocazia unui interviu acordat recent postului de televiziune WXRT din Chicago.



Bebeluşul se va naşte la jumătatea anului 2010 şi va fi cel de-al doilea copil al cuplului. Primul copil al Sofiei Coppola şi al lui Thomas Mars este o fetiţă, Romy, care s-a născut la Paris, în noiembrie 2006.

Sofia Coppola a finalizat de curând filmările pentru "Somewhere", o comedie despre un actor cu reputaţie de "băiat rău" de la Hollywood, care reuşeşte să îşi schimbe stilul de viaţă după o vizită a fiicei sale adolescente. Filmul va fi lansat în 2010 şi îi are în distribuţie pe Stephen Dorff, Elle Fanning şi Michelle Monaghan.

Fiica lui Francis Ford Coppola, regizorul a patru filme premiate cu Oscar, printre care "Naşul" şi "Apocalipsul acum", Sofia Coppola a obţinut la rândul ei premiul Academiei Americane pentru cel mai bun scenariu original, pentru "Rătăciţi printre cuvinte", în 2004. Tânăra regizoare americană a semnat regia filmelor "Virgin suicides/ Sinuciderea fecioarelor" (1999), "Lost in Translation/ Rătăciţi printre cuvinte" (2003) şi "Marie-Antoinette" (2006).


×
Subiecte în articol: magazin