x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stafia lui Reagan

Stafia lui Reagan

de Radu Popa    |    27 Ian 2006   •   00:00
Stafia lui Reagan
MISTERE
"Fantomele prezidentiale" din SUA

Dupa moartea lui Ronald Reagan, fost actor si presedinte al SUA, stafia sa a fost vazuta deseori la ferma ce i-a apartinut, in apropiere de orasul Santa Barbara.

FERMA CELESTA. "Rancho del Cielo" era considerata de Reagan cel mai frumos loc din lume. Proprietatea, amenajata in stilul unei hacienda sud-americane, se invecina cu "Neverland-ul" lui Michael Jackson. Ferma, pastrata in aceleasi conditii ca si in vremea cand fostul presedinte traia, da impresia ca el s-ar putea intoarce in orice moment. Chiar si borcanul cu miere se afla inca pe masa, pe jumatate plin. Multi vizitatori pretind ca au vazut deseori, in apropierea fermei, silueta unui barbat purtand o palarie de cowboy, calare pe un cal. Intrebati despre identitatea misteriosului calaret, membrii personalului fermei au raspuns ca nimeni nu corespunde descrierii facute.

SEMNE. In unele dimineti, usa casei este deschisa. Se spune ca atunci Biblia imbracata in piele, daruita lui Reagan de capelanul Fratiei Atletilor Crestini, se afla langa patul fostului presedinte, deschisa la capitolul 6 al "Revelatiilor". Specialistii in domeniul paranormalului cred ca "semnul" este un "mesaj" trimis din "lumea de dincolo". Pentru Ronald, principala forma de relaxare era munca in aer liber: cositul si aranjarea fanului in capite, curatirea grajdurilor, taierea tufisurilor si sculptura in lemn. Dupa moartea sa, administratorul proprietatii a auzit, in unele seri, zgomotul unui topor spargand lemne. Dimineata, el gasea busteni taiati constiincios si aranjati in stive, desi cele doua seminee nu mai sunt folosite de multa vreme.

ACTORUL-PRESEDINTE. Nascut in 1911, Ronald Reagan a sustinut, in 1937, o auditie ce i-a deschis drumul spre Hollywood, ulterior jucand in 53 de filme. In anul 1980, Reagan a fost ales, prima data, presedinte, iar in 1984 a obtinut al doilea mandat. El a decedat la 5 iunie 2004.

×
Subiecte în articol: reagan