x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

25 Aug 2006   •   00:00

Britney vrea sa fie din nou in forma

Dupa ce cea de-a doua sarcina a luat-o pe nepregatite, Britney Spears spune ca vrea ca sorocul sa-i vina cat mai repede pentru a putea incepe exercitiile fizice. Vedeta mai are de asteptat pana in septembrie-octombrie, apoi va intra intr-un program strict de revenire la formele care au consacrat-o. "Ma simt ca si cum as fi insarcinata de zece ani!", a rabufnit Britney. Ce-i drept, are si motive: din ultimele 21 de luni, 18 sunt de sarcina.

Jessica Simpson si-a concediat impresarul

Frumoasa Jessica Simpson a incheiat socotelile cu agentul sau Brandt Joel, dupa ce acesta a avut o discutie mai aprinsa cu tatal cantaretei. "Joe Simpson isi cam baga nasul pe unde nu-i fierbea oala, dar Jessica i-a luat apararea si l-a concediat pe Brandt", a declarat un apropiat al cantaretei pentru "US Weekly". Noul impresal al Jessicai este Rick Nicita.

Sheryl Crow inca plange dupa Armstrong

Cantareata Sheryl Crow inca sufera dupa despartirea de campionul la ciclism Lance Armstrong. Cei doi au anuntat ruptura relatiei in februarie, la putin timp dupa ce Sheryl a fost diagnosticata cu cancer mamar. Desi credea ca despartirea va fi de scurta durata, Sheryl nu mai vede nici o posibilitate de impacare. "Aceasta ruptura a fost doar un test. Se pare insa ca Lance este fericit fara ea, iar Sheryl este distrusa", a declarat Courteney Cox Arquette, prietena apropiata a cantaretei.

Sa se reuneasca Spice Girls!

Intr-un sondaj realizat de site-ul yahoo, fetele de la Spice Girls sunt pe primul loc in clasamentul trupelor pe care fanii le vor reunite. Ele sunt urmate de Led Zeppelin, The Police si Genesis. Locul al cincilea este ocupat de trupa The Jam. "Muzica fetelor de la Spice Girls are capacitatea uimitoare de a «teleporta» ascultatorul in perioada lor de glorie", a decarat Gareth Bellamy, initiatorul sondajului.

Paris Hilton are 1.000 de perechi de pantofi

Celebra mostenitoare a imperiului Hilton, Paris, nu mai are loc pentru impunatoarea sa colectie de incaltaminte. Nu de alta, dar blondina a depasit demult 1.000 de perechi de pantofi. "Ca orice fata, sunt innebunita dupa incaltaminte. Casa mea arata ca un dulap urias, pentru ca imi asez cutiile pe unde mai e loc", a declarat Paris. Multe dintre incaltarile pe care le poseda mostenitoarea nu au fost purtate niciodata.

×