x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

17 Mar 2006   •   00:00
Star news

17 martie 2006

Juliette Binoche si o comedie romantica


Actrita franceza Juliette Binoche va juca alaturi de americanul Steve Carrell intr-un film romantic produs de Touchstone Pictures. Juliette Binoche, distinsa cu Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar in "Pacientul englez" in 1997 si nominalizata la Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 2001 pentru "Chocolat", va interpreta o femeie de care se indragosteste un barbat vaduv cu trei fiice. Rolul barbatului indragostit va fi interpretat de Steve Carrell, care a putut fi vazut in "The 40 Year Old Virgin", una dintre comediile de succes ale verii 2005 in SUA.

U2 amana o serie de concerte


Rockerii irlandezi de la U2 au anuntat ca sunt nevoiti sa amane cateva concerte din cadrul turneului pe care urmeaza sa-l desfasoare in Australia, Noua Zeelanda, Japonia si Hawaii la sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie. Intr-o declaratie data publicitatii, promotorul acestui turneu sustine ca decizia a fost inevitabila, "din cauza imbolnavirii unui membru al familiei unuia dintre componentii trupei". Anuntul facut nu a oferit nici un fel de detalii despre natura imbolnavirii sau despre identitatea componentului trupei care are probleme in familie.

Madonna spune adio filmului


Exigentii critici ai incercarilor cinematografice ale divei pop Madonna pot rasufla in sfarsit usurati. Cantareata a anuntat ca si-a incheiat scurta cariera in lumea filmului si a promis ca nu va mai juca in nici o productie cinematografica. Vedeta a declarat ca se teme ca reputatia sa de actrita "teribila" la sensul cat se poate de "propriu" al cuvantului o va urmari si-si va pune pecetea pe fiecare nou film al sau. "Ce film ar putea rezista peste ani daca publicul il caracterizeaza drept «prost» imediat dupa ce a auzit despre ce e vorba?, s-a intrebat, desigur... retoric, solista. «Asa ca m-am hotarat sa renunt» la acea parte din cariera mea pe care am dedicat-o cinematografiei", a precizat ea.

John Cusack, intr-un Stephen King


Actorul american John Cusack va interpreta rolul principal in adaptarea pentru marele ecran a unei nuvele a maestrului horror Stephen King, "1408", potrivit cotidianului specializat Variety. Potrivit publicatiei, Cusack, 39 de ani, va incarna in "1408" un barbat care denunta supranaturalul ca sarlatanie, insa se regaseste in fata unor fenomene terifiante intr-o camera de hotel. Autor prolific, Stephen King, 58 de ani, a vandut zeci de milioane de carti in lumea intreaga. Printre cele mai cunoscute adaptari pentru cinema se numara "The Shining" al lui Stanley Kubrick, "Christine" al lui John Carpenter si "Misery" al lui Rob Reiner, care i-a adus un Oscar pentru cea mai buna actrita lui Kathy Bates in 1991.

×