x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star Wars, o nouă dimensiune

Star Wars, o nouă dimensiune

de Corina Andriuta    |    12 Feb 2008   •   00:00
Star Wars, o nouă dimensiune

12:54 • Desenele animate de lung metraj „Star Wars: The Clone Wars” vor fi lansate pe marile ecrane din SUA pe 15 august 2008. Cu piţin timp în urmă se considera că lansarea serialului animat se va produce mai întâi pe canalele tv, informează lenta.ru.

Desenele animate de lung metraj „Star Wars: The Clone Wars” vor fi lansate pe marile ecrane din SUA pe 15 august 2008. Cu piţin timp în urmă se considera că lansarea serialului animat se va produce mai întâi pe canalele tv, informează lenta.ru.

 

EVENIMENT. Episoadele acestui serial animat vor avea o durată de 30 min/episod şi vor fi lansate pe canalul Cartoon Network & TNT în toamna anului 2008. În serial vom reg[si atât personajele favorite, ca Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi and Padmé Amidala, cât şi personaje noi, printre care va fi şi (padawan)elevului lui Anakin, cel mai rău personaj Darth Sidious. La finele anului 1970 când a apărut al patrulea episod din fimul Star Wars, cu acordul lui Lucas au fost scrise câteva cărţi, reviste de benzi desenate şi jocuri electronice .

×
Subiecte în articol: magazin