x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tăticul meu, Steve Irwin

Tăticul meu, Steve Irwin

31 Aug 2007   •   00:00

Fiica legendarului vănător de crocodili, Bindi Irwin, a fost implicată in munca părinţilor săi incă de la o vărstă fragedă. A călătorit cu ei prin toată lumea şi a apărut in majoritatea programelor realizate de ei.

Vănătorul de crocodili, aşa cum şi-l aminteşte fiica lui


Fiica legendarului vănător de crocodili, Bindi Irwin, a fost implicată in munca părinţilor săi incă de la o vărstă fragedă. A călătorit cu ei prin toată lumea şi a apărut in majoritatea programelor realizate de ei. Cu ocazia comemorării morţii tatălui său, Bindi povesteşte despre experienţele sale şi ne impărtăşeşte amintiri care vor rămăne pentru totdeauna in inima ei.

AMINTIRI. Fetiţa prezintă fragmente de filme din copilăria ei fragedă, purtăndu-ne prin "culisele" celor mai grozave programe tv şi filme ale tatălui său. Vom afla cum i-a impărtăşit Steve Irwin tot ce ştia şi cum a invăţat-o totul despre speciile sălbatice de care, treptat, a ajuns să fie la fel de pasionată ca şi el. Ii vom insoţi pe Steve şi fiica sa pe parcursul ultimei lor călătorii de cercetare a crocodililor, derulată in august 2006. Momentul in care l-a ajutat pe Steve să prindă un aligator uriaş a fost o experienţă memorabilă pentru ea şi a făcut-o să fie şi mai pasionată de speciile sălbatice.

Remember

Steve Irwin - temerarul şi fermecătorul "Vănător de crocodili" - a apărut pentru prima dată in faţa telespectatorilor din intreaga lume in octombrie 1996. Datorită curajului, cunoştinţelor, entuziasmului său nestăvilit şi incontestabilei pasiuni pentru animale, şi-a căştigat numeroşi admiratori. A devenit una dintre cele mai indrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune. La 4 septembrie 2006, Steve a fost inţepat in piept de acul unei pisici de mare, fapt ce i-a provocat moartea. Lumea a fost inmărmurită de vestea dispariţiei sale. Cu toate acestea, ideile in care Steve a crezut fără incetare, precum şi misiunea lui sunt incă de actualitate. Soţia lui, Terri, impreună cu copiii lor, Bindi şi Robert, ii continuă eforturile.

×
Subiecte în articol: documentar steve