x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

22 Sep 2006   •   00:00

Explozii de ras

Antena 1 / NOAPTEA ERORILOR / Divertisment / Duminica / 20:45
Zeci de ore de machiaj, zile petrecute in fata oglinzii pentru schimbarea mimicii si a gesticii, probe nesfarsite de haine, vocalize si incercari de schimbare a vocii pentru "asortarea" perfecta cu personajul. Acestea sunt doar o mica parte din cele prin care a trecut Ioan Isaiu in calitate de gazda a primei editii a emisiunii "Noaptea erorilor". Protagonistul telenovelei "Vocea inimii" a interpretat 12 roluri, care mai de care mai fistichii pentru a pacali vedetele. Alaturi de Ioan va fi Delia Matache. In prima editie veti putea vedea farsele facute lui Mircea Radu, Elena Merisoreanu, Simona Gherghe, Mihai Traistariu, Corina Danila si Nico.

Lupta replicilor

TVR 1 / CAMPIONATUL DE COMEDIE / Divertisment / Vineri / 22:00
In fiecare seara de vineri, doua echipe de actori se vor infrunta la TVR 2 in cea mai nobila lupta... cea a replicilor spumoase si a situatiilor iesite din comun. Miza competitiei va fi data atat de premiile puse in joc, cat si de afirmarea in fata spectatorilor si a telespectatorilor.

Vanatori de spioni

Prima TV / TRASNITI IN NATO / Divertisment / Luni / 22:00
Echipa soldatilor trasniti are o misiune importanata: sa prinda un spion international. Miza: o decoratie din partea presedintelui tarii. Ca sa nu fie recunoscut, Pupaza se deghizeaza, dar cade victima soldatilor, care il confunda cu spionul.

Despre Mihai Leu

TVR 1 / PARFUM DE GLORIE / Magazin / Vineri / 23:00
Dumitru Graur, alaturi de invitatul sau, Mihai Leu, vor cauta raspunsul la intrebarea "La ce va ganditi prima oara atunci cand auziti vorbindu-se despre Mihai Leu: la box sau la automobilism?". Discutia se va purta chiar acasa la celebrul sportiv si veti face cunostinta cu intreaga familie Leu.

Partenera noua

TVR 1 / STELE DE... 5 STELE / Divertisment / Vineri / 20:15
Cosmin Cernat are o noua partenera la "Stele de... 5 stele". Pentru ca Ioana Moldovan urmeaza sa fie mamica, stafeta a fost preluata de Dana Razboiu! Invitatii celor doi vor fi: Aura Urziceanu, Analia Selis, Gina Pop, Jean Constantin, ambasadorul peruan la Bucuresti, Nae Lazarescu si Vasile Muraru.

Despre fotbal

TVR 1 / EFECTUL MG / Talk-show / Luni / 22:15
Gianina Corondan si sotul ei, Mihai Anton, propun pentru aceasta editie un subiect fierbinte: fotbalul. Gazdele emisiunii vor purta discutii cu fete care joaca fotbal, cu fotbalisti din divizia D, dar si cu fotbalisti celebri. Interlocutorul principal va fi binecunoscutul comentator Cristian Topescu.

Reality-show marca VM

Pro Tv / VACANTA MARE / Divertisment / Marti / 20:15
Fanii Vacanta Mare vor fi martorii celui mai tare reality-show al momentului: "Secrete de familie", cu Leana si Costel in rolurile principale. Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu le dau intalnire telespectatorilor Pro TV in fiecare marti si miercuri, inainte de meciurile din Liga Campionilor. In cel de-al optulea sezon Vacanta Mare, Andreea Doinea joaca rolul unui producator Pro TV, iar Catalin Neamtu este regizor. Cei doi propun familiei Partag sa fie protagonistii celui mai in voga reality-show, Secrete de familie.
×