x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

15 Sep 2006   •   00:00
Telecomanda

Zece sezoane "La bloc"

PRO TV / LA BLOC / SITCOM / LUNI-JOI 22:15
Cel mai longeviv sitcom din istoria media romaneasca revine luni, 18 septembrie, de la ora 22:15, la Pro TV. Al zecelea sezon le aduce telespectatorilor si mai multe glume, si mai multe rasturnari de situatie. Dupa taximetrie si livrari la domiciliu, a sosit vremea ca Nelu si Costel sa savureze din plin succesul in uniforme impozante si masini de serviciu primite chiar de la primarie. Cei doi sunt de-acum politisti comunitari, dar afla ca uniforma nu-i fereste de incurcaturi. Si-au jurat credinta vesnica, insa Lucia i-a despartit. Lili nu-l mai vrea pe Costel de sot, dar nici nu poate trai fara el. Americanu’, amenintat cu saracia lucie, se angajeaza datorita lui Nelu si lui Costel ziarist la Zvonul de Cartier. Iar Mimi, Roxana si Adina sunt prinse in vartejurile dragostei.

Familia Banica, la Prima

PRIMA TV / MONDENII / DIVERTISMENT / MARTI 20:30
Saptamana aceasta, Andreea Marin si Stefan Banica Jr s-au intors din vacanta, direct la "Mondenii". Odata ajunsi in tara Romondenia, cei doi insuratei au parte de o surpriza nu tocmai placuta. In apartamentul de alaturi s-a instalat... Mihaela Radulescu.

Politica, duminica

ANTENA 1 / DUMINICA IN FAMILIE / DIVERTISMENT / DUMINICA 15:30
Mihaela Radulescu i-a invitat la "Duminica in familie" pe cativa dintre "lupii tineri" ai politicii romanesti: Lavinia Sandru, Cozmin Gusa, Raluca Turcan, Victor Ponta, Daciana Sarbu, Olguta Vasilescu, Cristian David, Kovacs Attila, Bogdan Olteanu, Ludovic Orban si Codrut Seres.

Revansa se ia lunea

ANTENA 1 / REVANSA STARURILOR / DIVERTISMENT / LUNI 20:45
Revansa starurilor se difuzeaza in fiecare luni seara, telespectatorii incepand astfel saptamana cu zambetul pe buze. Batalia dintre trupele debutante (Iana, Korekt, Oxigen) si "populari" (Niculina Stoican, Maria Carneci, Nicoleta Voica, Alexandru Pugna, Gelu Voicu, Alexandru Recolciuc) va fi arbitrata de Mioara Velicu, Roxana Ionescu, Miki si Claudiu Bleont.

Retete... de vedete

PRO TV / STILUL OANA CUZINO / DIVERTISMENT / SAMBATA 18:00
Oana Cuzino propune schimbari radicale de look, retete trendy de frumusete si ingrijire si un stil de viata sanatos, dar modern tuturor vedetelor care vor sa fie in pas cu tendintele. Cristina Rus povesteste totul despre stilul ei de viata si mai ales despre pregatirile intense pentru lansarea noul ei album.

Danutz redeschide SRL-ul

TVR 1 / DANUTZ SRL / DIVERTISMENT / DUMINICA 14:20
Dan Bittman si asistentul sau, simpaticul Antonio Passarelli, redeschid supermarket-ul de divertisment. Angela Similea, Corina, Eva Kiss, venita tocmai din Danemarca, sunt doar cateva dintre vedetele cu care va veti intalni la Danutz SRL, pe TVR 1.

Deschide-ti inima

TVR 1 / DESCHIDE-TI INIMA! / TELEDON / VINERI 20:15
Andreea Marin se va afla in platoul TVR 1 vineri seara, in direct, alaturi de invitati importanti, in campania de strangere de fonduri pentru persoanele infestate cu HIV/SIDA. Pe parcursul transmisiei in direct, TVR 1 va difuza si fragmente din concertul artistilor romani (Alexandra Ungureanu si Crush, Andra, Emanuel, Loredana, Mihai Traistariu, Morandi, Mihaela Mihai, Paula Seling, Nico, Paparazzi, Simplu si 3rei Sud-Est), prilejuit de campania Deschide-ti inima!, initiata de ONU.

media News

TREI CEASURI… VARZA. Daniel Ilie si Florin Maxineanu (trupa Varza) si Cosmin Natanticu si Marius Coanda (vechii colegi de la Taxi Driver) revin la National TV cu "Trei ceasuri…", nu rele, ci pline de umor. Cei patru renunta in aceasta toamna la taxiul buclucas, nu insa si la farsele nebune si la filmarile cu camera ascunsa, in locurile publice si, in plus, la randul lor vor fi supusi provocarilor si probelor extreme, carora vor trebui sa faca fata cu bine intr-un termen-limita. Noua emisiune va fi difuzata in fiecare marti, de la ora 20:30.
×