x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

01 Sep 2006   •   00:00
Telecomanda

Parodia show-biz-ului

PRIMA TV / MONDENII / DIVERTISMENT / MARTI 20:50
La Prima TV, o data cu grila de toamna, debuteaza un nou show de divertisment: "Mondenii". Formatul isi propune sa urmareasca povestile "mondene" ale persoanelor publice din politica si show-biz-ul romanesc, prezente aproape in fiecare numar al revistelor de scandal, precum si in toate editiile talk-show-urilor de acelasi gen din Romania. Episoadele se vor desfasura in cascade, o singura editie continand mai multe povesti, avand ca puncte centrale cateva personaje fixe, distincte, fara legatura intre ele.

Stufstock 2006

TVR 2 / STUFSTOCK / DIVERTISMENT / VINERI - DUMINICA 22:00
De vineri si pana duminica, in fiecare seara, TVR 2 va transmite in exclusivitate concertele de la Stufstock, editia 2006. Ii veti vedea, printre altii, pe: OCS, Fara Zahar, Nicu Alifantis, Endless Zone.

Ernest revine

PRIMA TV / TRADATI IN DRAGOSTE / REALITY SHOW / LUNI 21:20
De luni, Ernest revine cu "Tradati in dragoste". Protagonistul primei editii din acest sezon este Remus, un tanar de 26 de ani din Constanta.

Ultimul concert de folk

TVR 2 / FESTIVALUL FOLK YOU! / MUZICA / SAMBATA 13:30
La fel ca si saptamanile trecute, TVR 2 prezinta cele mai importante momente ale celei de-a doua editii a Festivalului "Folk You!", organizat de Jurnalul National pe Litoral. In acest week-end veti urmari recitalurile sustinute de Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Mircea Vintila, Alexandru Andries, Tatiana Stepa, Mircea Baniciu, Dinu Olarasu si altii.

Despre Constantin Codrescu

TVR CULTURAL / INTRAREA ACTORILOR / MAGAZIN / DUMINICA 18:00
Protagonist al unui film de referinta pentru cinematografia romaneasca, "Moara cu noroc", Constantin Codrescu este o figura exotica in lumea artistica. In interviul difuzat de TVR Cultural, actorul povesteste despre intalnirile providentiale pentru cariera sa, dar si despre cateva dezamagiri de proportii.

Mamaia populara

TVR 1 / MAMAIA 2006 / MUZICA / VINERI 21:10, 23:25
Vineri seara aveti intalnire cu folclorul si traditiile nationale, la Festivalul Cantecului si Dansului Popular Romanesc Mamaia 2006. Mai exact, cu Gala Laureatilor, prezentata de Iuliana Tudor. Dupa impartirea premiilor, va veni momentul recitalurilor.

Andra, moderator tv

B1 TV / VEDETELE SE INTREABA / DIVERTISMENT / DUMINICA 14:30
In aceasta duminica, Andra va lasa cantatul pentru postura de moderator tv. Pentru o editie, ea a jucat rolul de moderator al emisiunii "Vedetele se intreaba". Interpreta s-a pregatit intens pentru aceasta emisiune si l-a ales ca partener de dialog pe Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii.

media News

DE LA TELENOVELA LA TELEFILM. Acasa TV va prezenta marti, de la ora 23:30, un film special despre o problema controversata: homosexualitatea. In telefilmul "Barbatul sotului meu" ii veti revedea pe Dorian Boguta, cunoscut din telenovela "Lacrimi de iubire" si pe Virginia Rogin, care a mai jucat in telenovela "Pacatele Evei". Productia are la baza povestea unei perechi care in fata tuturor pare cuplul perfect, dar in realitate lucrurile nu stau chiar asa.
×