x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

25 Aug 2006   •   00:00

Brenciu o prezinta pe... Mamaia 2006

TVR1 / FESTIVALUL MAMAIA / Divertisment / Vineri / 20:40
De vineri seara, TVR 1 va transmite in direct, in mai multe reprize, Festivalul National de muzica usoara Mamaia 2006. Transmisiunile directe se vor face astfel: vineri: orele, 21:00, 22:00, 23:30; sambata: orele, 22:00, 23:30; duminica: orele 20:10, 21:10, 23:30, 0:10, 0:50. Gazda concursului va fi Horia Brenciu, revenit in postura de prezentator dupa o pauza mai lunga. In joc va intra si Catalin Maruta, care va fi responsabil cu cancanurile festivalului, cu imaginile de culise si cu discutiile de dupa concurs.

Seara de teatru

TVR2 / CANIBALII / Teatru / Miercuri / 22:30
Miercuri sunteti invitati la teatru. La un spectacol al Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu, sustinut in cadrul Festivalului International de la Sibiu, 2002. Adaptarea si regia spectacolului sunt semnate de Alexander Hausvater. Intr-una din baracile lagarului de la Auschwitz, unul dintre prizonieri a fost mancat de ceilalti detinuti.

Festivalul "Folk You!"

TVR2 / FESTIVALUL FOLK YOU! / Muzica / Sambata / 13:30
Mircea Florian, Dinu Olarasu, Vasile Seicaru, Tatiana Stepa, Maria Gheorghiu, Zoia Alecu, Narcisa Suciu, Mircea Rusu... Sunt doar cateva nume care au cantat in cea de-a doua saptamana la Festivalul "Folk You!". Ce a fost acolo, veti vedea la TVR 2 in cadrul unei editii speciale dedicata festivalului.

Prima semifinala

ANTENA 1 / JOCURI LA SAINT-TROPEZ / Divertisment / Joi / 20:45
Ion Craciunescu, Maria Olaru, Marius Urzica, Dana Sofronie sunt invitatii speciali ai lui Dan Negru la prima semifinala a show-ului "Jocuri la Saint Tropez". Echipa Romaniei din aceasta seara este alcatuita din cei mai buni 10 participanti.

Camera copilului

PRIMA TV / SOS - SALVATI-MI CASA / Divertisment / Luni / 20:00
Saptamana aceasta, echipa SOS intra in casa sotilor Balta pentru amenajarea camerei fiului acestora, George. De data aceasta, misiunea este ceva mai dificila, pentru ca echipa de la Prima trebuie sa aranjeze camera intr-un mod placut si util pentru tanarul rugbist ramas paralizat in urma unui accident.

Making of Anonimul

TVR1 / FESTIVALUL ANONIMUL / Divertisment / Duminica / 14:20
TVR 1 difuzeaza prima parte a unui material making of al celei de-a treia editii a Festivalului International de Film Independent Anonimul. Aceasta este prima parte din making of-ul concursului desfasurat, ca de obicei, la Sfantu Gheroghe - Delta.

Ultimul episod de aventura

PRIMA TV / KISS ADVENTURE / Reality-show / Miercuri / 21:00
Aventura celor opt tineri romani la Ibiza a ajuns la sfarsit. Dupa ce au trecut sau nu de toate provocarile de pe insula, a venit momentul sa se afle care este clasamentul final. La Dalt Vila, vechea fortareata de unde a inceput marea aventura, Giulia va anunta echipa castigatoare. La marea finala au fost prezenti si Carcotasii Huidu si Gainusa, alaturi de Bebeluse, Pustiu, Mistretu si Dezbracatu. Acestia le-au dat celor trei finalisti sfaturi utile, iar DJ-ii Kiss FM au facut galerie.
×