x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

18 Aug 2006   •   00:00
Telecomanda

Divertisii, la ultima editie TVR 50

TVR 1 / TVR 50: DE LA UN SHOW LA ALTUL! / DIVERTISMENT / SAMBATA 20:10
Sambata se va difuza ultima editie a ciclului de emisiuni aniversare intitulate "TVR 50". Astfel, veti avea ocazia sa ii revedeti pe membrii grupului Divertis in platoul Televiziunii Romane cu numeroase momente umoristice pe care le-ati putut urmari la TVR, dar si cu propriile comentarii. Timp de aproape zece ani, grupul Divertis a colaborat cu TVR la spectacole pe scena, unele dintre ele ocazionate de evenimente speciale, altele fiind retrospective proprii anuale, dar si cu emisiuni in platou. Secvente spumoase cu cele mai bune momente din programele grupului Divertis la TVR vor fi difuzate sambata la TVR 1, comentate chiar de protagonisti.

Clujul, in arena

ANTENA 1 / JOCURI LA SAINT TROPEZ DIVERTISMENT DUMINICA 20:45
Otilia Badescu va fi capitanul echipei Clujului la Jocurile de la Saint Tropez. Atat Otilia, cat si fostul arbitru international Ion Craciunescu, dar si Dan Negru, prezentatorul show-ului, cred ca echipa din Cluj are mari sanse sa castige pentru prima data la "Jocuri la Saint Tropez".

Covaci, fara Phoenix

TVR 2 / FESTIVALUL FOLK YOU! / MUZICA / SAMBATA 13:30
TVR 2 va prezenta cele mai importante momente din a doua saptamana a festivalului "Folk you!", organizat de Jurnalul National. Aceasta editie va cuprinde: imagini de culise, interviuri si recitalurile celor care au cantat pe scena din Costinesti. Ii veti vedea pe Dinu Olarasu, Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Nica Zaharia, Maria Gheorghiu, Ecoul, Florin Sasarman, Nicu Covaci (in premiera fara Phoenix).

Revin nebunii

PRIMA TV / SAPTAMANA NEBUNA / DIVERTISMENT / MARTI 21:00
Marti va debuta cel de-al treilea sezon al Saptamanii Nebune. Echipa ramane neschimbata, dar vor fi doua rubrici noi: "Si ei sunt ai lor" si "Cu sareta prin judete". Gasca nebuna ii va antrena si pe telespectatori in joc, mai mult decat la editiile anterioare.

Viata lui Enescu

TVR CULTURAL / ENESCU / BIOGRAFIC / DUMINICA 21:00
Prin intermediul interviurilor si secventelor din lucrarile lui George Enescu, materialul "Enescu - un destin moldav in universalitate", dedicat marelui compozitor, ilustreaza multilateralitatea domeniilor muzicale prin care acesta s-a afirmat.

Shakira, la Acasa

ACASA / MUZICA DE ACASA / DIVERTISMENT / DUMINICA 12:30
Nume mari din muzica latino precum Juanes, Shakira si Mark Anthony isi vor da intalnire intr-o noua editie a emisiunii "Muzica de acasa". Nu va lipsi nici topul celor mai bune zece melodii ale saptamanii si videoclipurile unor hituri cunoscute in toata lumea.

Teo, la nunta lui Iftimoaie

PRO TV / VREI TEO, AI TEO / DIVERTISMENT / DUMINICA 17:30
Teo Trandafir, pusa pe surprize in aceasta vara, nu l-a "iertat" nici pe campionul K1 Ionut Iftimoaie. Intreaga echipa a emisiunii "Vrei Teo, ai Teo" s-a deplasat la Bacau pentru a participa la nunta acestuia. Duminica veti putea urmari modul inedit in care luptatorul K1, convertit intr-un mire foarte emotionat, a cerut-o pe Maria de sotie. Cand a aflat ca proaspata pereche nu are inca verighete, Teo a hotarat imediat ca acesta va fi cadoul sau de nunta.

media News

Travolta, pe post de Dracula. Invitat sa fie gazda show-ului "Saturday Night Live", difuzat de Pro Cinema sambata de la ora 0:15, John Travolta a intrat in pielea unui personaj foarte controversat: contele Dracula. De aceasta data, el nu mai este vampirul fioros, ci este prezentat intr-o ipostaza inedita: contele trebuie sa le demonstreze celor care au dubii in privinta orientarii sale sexuale ca nu este homosexual.
×