x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

04 Aug 2006   •   00:00
Telecomanda

In familie cu Monica Davidescu

TVR 1 / ASTA SEARA NE DISTRAM IN FAMILIE / DIVERTISMENT / SAMBATA 20:10
Actrita Monica Davidescu va invita, sambata seara, sa va distrati in familie. Dupa Gala lunilor, Anul TVR 50 ofera telespectatorilor posibilitatea de a urmari secvente din emisiuni de divertisment realizate pentru TVR de Titus Munteanu. Vor fi prezenti protagonistii "Scolii Vedetelor", si veti revedea pasaje din emisiunile "Asta-seara ne distram in familie" si "Un trio formidabil". Jurnalistii sportivi Ioan Chirila si Eftimie Ionescu vor interpreta slagare cunoscute, iar corul Academiei Catavencu va canta melodia "Cucule", sub bagheta "dirijorului" Florin Calinescu.

Aventura no 6

PRIMA TV / KISS ADVERTURE / REALITY SHOW / MIERCURI 21:00
Pentru aceasta etapa a concursului, "aventurierii" vor avea nevoie de resurse financiare. De aceea Giulia le va da concurentilor 30 de euro. Startul se va da in orasul San Juan de la Bridja, de unde vor pleca pe ATV-uri, pe un traseu extrem de periculos - off road - prin inima muntelui.

Omagii pentru Melinte

ANTENA 1 / JOCURI LA SAINT-TROPEZ / DIVERTISMENT / DUMINICA 20:45
Bacaul este cel de-al saptelea oras care intra in competitia "Jocuri la Saint-Tropez". Moldovenii, condusi de multipla campioana olimpica si mondiala, Doina Melinte, se vor infrunta cu ucrainienii din Donetk, rusii din Vladivostok si italienii din Roma. Rusoaica Svetlana Masterkova, la vederea Doinei, a inceput sa faca plecaciuni in fata atletei romance.

Misiune imposibila

PRIMA TV / SUPER NANNY / REALITY SHOW / DUMINICA 20:00
Lidia si Fanel Zainea, din Bucuresti, au… 12 copii. Toti poarta nume biblice. Cei trei copii mai mari, Emanuel, Rebeca si Elisabeta au in subordine cate o "grupa" de frati mai mici. Din pacate, cativa dintre copiii condusi de Emanuel au probleme mari cu disciplina.

Acasa la campioni

PRO TV / K1 / SPORT / VINERI 23:45
Dupa spectaculoasele gale K-1 de la Auckland si Las Vegas, Pro TV continua exploziva serie a Grand Prix-urilor din circuitul mondial cu gala de la Amsterdam. Se vor bate "Mr. Perfect" Ernesto Hoost, Peter Aerts, Remy Bonjasky si Semmy Schilt, Alexei Ignasov, Peter Vondracek, Bjorn Bregy, Freddy Kemayo.

Muzica in direct

TVR 2 / FESTIVALUL CALLATIS 2006 / DIVERTISMENT / MIERCURI 21:10
TVR 2 va transmite, in direct din Mangalia, spectacolele Festivalului Callatis 2006. Imediat dupa miezul noptii, sunteti invitati la Club Callatis 2006 a carui gazda va fi si de aceasta data Catalin Maruta. Vaya Con Dios va concerta in ultima zi de festival, la 15 august.

Trupa de dans a lui Jim Carrey

PRO CINEMA / SNL / DIVERTISMENT / SAMBATA 23:15
Invitat sa gazduiasca "Saturday Night Live", Jim Carrey si-a facut debutul in lumea dansului. Impreuna cu Will Ferrell si Chris Kattan, protagonistii filmului "Noapte la Roxbury", actorul a pus bazele unei trupe de dans cu care a colindat mai apoi cluburile, nuntile si... casele de batrani. Coregrafia "Baietilor de la Ruxbury" a facut senzatie. Mai mult, dansul lor a intrat si in istoria Saturday Night Live, ca unul dintre cele mai amuzante momente.

media News

Dobro ar vrea sA renunTe la emisiunile matinale. Pentru ca niciodata nu s-a putut obisnui cu trezi-tul de dimineata, Mihai Dobrovoschi se gandeste serios sa renunte la emisiunile matinale. "De la o vreme, am inceput sa simt ca imbatranesc si mi se duce cheful de viata. Asa ca n-o sa mai fac matinale prea multa vreme. Voi lasa locul unora mai tineri, iar eu vreau sa am viata personala", ne-a declarat prezentatorul emisiunii "7 bAni de-acasa", de la Prima TV. (Adrian Vaduva)
×