x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

28 Iul 2006   •   00:00

Antrenorii de aur: Belu si Bitang

TVR 1 / PARFUM DE GLORIE... / Magazin / Vineri / 22:50
Dumitru Graur, gazda emisiunii "Parfum de glorie", ii va avea in aceasta editie ca invitati pe antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang. Cei doi au adus Romaniei din anul 1991 (de cand Belu a coordonat lotul roman de gimnastica) nu mai putin de 268 de medalii de la competitii europene, mondiale si la J.O. Rezultatele incontestabile il fac pe Octavian Belu cel mai prolific antrenor din sportul romanesc din toate timpurile. Prin "mana" lui au trecut zece generatii de gimnaste, printre care Lavinia Milosevici, Simona Amanar, Aurelia Dobre, Daniela Silivas, Andreea Raducan si multe altele.

Craciunescu pentru Timisoara

ANTENA 1 / JOCURI LA SAINT-TROPEZ / Divertisment / Duminica / 20:45
Fostul arbitru international Ion Craciunescu va fi capitanul Timisoarei la "Jocurile la Saint-Tropez". Duminica, Dan Negru va prezenta una dintre cele mai pline de suspans editii. Pentru ca ucrainenii au trisat, Craciunescu a solicitat o intrevedere cu arbitrul competitiei.

Barbatii Sandei Ladosi

REALITATEA TV / VEDETELE SE INTREABÃ... / Magazin / Duminica / 14:30
Diana Munteanu si Sanda Ladosi sunt invitatele emisiunii "Vedetele se intreaba". Sanda va vorbi despre avantajele si dezavantajele vietii de artist, despre momentele grele prin care a trecut. Dar si despre presa si revenirea sa spectaculoasa.

Betty cea rasfatata

PRIMA TV / SUPER NANNY / Reality show / Duminica / 20:00
Betty, fetita de cinci ani a familiei Trusca, este foarte rasfatata si din acest motiv reuseste intotdeauna sa obtina tot ceea ce vrea de la parinti si bunici. Din cauza programului incarcat al mamei, Betty isi petrece o mare parte a timpului alaturi de bunica ei.

Inot din Ungaria

TVR 2 / CAMPIONATUL EUROPEAN DE NATATIE / Sport / Luni-Vineri / 18:30
TVR 2 va transmite in direct de luni, 31 iulie, pana vineri, 4 august, Campionatul European de Natatie, organizat la Budapesta. Competitia se va desfasura in complexul Alfred Hajos, denumit astfel dupa numele inotatorului maghiar care a castigat in 1896 titlurile olimpice la 100 m (stilul liber) si la 1.200 m.

Maruta, in culise

TVR 1 / MAKING OF CARAVANA TVR 50 / Divertisment / SAmbata / 16:00
Ajuns de pe litoral direct la Cluj pentru a prezenta Caravana TVR 50, Catalin Maruta si-a "bagat nasul" peste tot, inclusiv in culisele caravanei. El va prezenta tot ce a vazut intr-un "Making of Caravana TVR 50" la Cluj. Ii veti vedea pe Elena Merisoreanu, Gabi Szabo, Angela Buciu, Paul Ciuci si multi altii.

Banii lui "Toca"

TVR CULTURAL / BANI DE DUS, BANI DE-NTORS / Tele-play / Luni / 20:40
TVR Cultural va transmite tele-play-ul dupa piesa "Bani de dus, bani de-ntors", realizat de regizorul Alexandru Tocilescu. Din distributie fac parte Gheorghe Dinica, Sebastian Papaiani, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Crina Muresan, Tania Popa, Lucian Iancu, Vlad Ivanov. Actiunea se petrece in zilele noastre, in curtea unui taran din 2 Mai, intre ora 10 dimineata si zorii zilei urmatoare.
×