x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

21 Iul 2006   •   00:00
Telecomanda

Ucrainenii striga numele Romaniei

ANTENA 1 / JOCURI LA SAINT TROPEZ / DIVERTISMENT DUMINICA 20:45
Pentru atleta Monica Iagar, capitanul orasului Targu Mures, show-ul "Jocuri la Saint Tropez" a insemnat inca un concurs adevarat. Cum acesta s-a filmat intr-un loc de vis, Monica a venit la Saint Tropez insotita de fetita ei, Ayana. Micuta a strigat din tribune cat a putut ea de tare: "Hai, mama, hai mama, sa castigi in seara asta!". Cu talentul lui innascut la negocieri, Ion Craciunescu a convins pana si galeria din Ucraina sa scandeze numele tarii noastre. Proba care a dat cea mai mare bataie de cap celor din Targu Mures a fost "Corida". Chiar daca ucrainenii erau de trei ori mai mari decat baietii nostri, ei au stat mai mult agatati de garduri spre amuzamentul tribunei romanilor.

Teatru à la Cehov

TVR2 / TREI SURORI / TETRU / MIERCURI 22:30
"Trei surori", spectacol preluat in cadrul celei de-a 13-a editii a Festivalului National de Teatru (2003) de la Teatrul Andrei Muresanu din Sfantu Gheorghe, poarta semnatura lui Radu Afrim. Acest spectacol i-a adus lui Radu Afrim, regizor din tanara generatie, marele premiu la Festivalul Atelier (2003).

Intre generatii

TVR1 / TVR 50 / DIVERTISMENT / LUNI-JOI 23:05
A treia saptamana din "50 de ani de divertisment in 50 de emisiuni" este "Mai ceva ca-n filme!". Cosmin Cernat si actrita Ileana Stana Ionescu prezinta o selectie din emisiuni inspirate de filme celebre, dar si de emisiuni ale caror titluri fac referire la film. Ii veti revedea pe Stela Popescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Puiu Calinescu s.a.

Nunta la Tv

B1 / NO COMMENT / REALITY SHOW / SAMBATA 10:30
Sambata, B1TV va transmite in direct, de la Snagov, nunta protagonistilor emisiunii "No Comment by Monica Gabor", Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Veti asista la casatoria civila, urmata de ceremonia cununiei religioase si de petrecerea de la resedinta familiei Columbeanu.

Minciuna gogonata

PRIMA TV / SUPER NANNY / REALITY SHOW / DUMINICA 20:00
Si in aceasta duminica, Super Nanny le da o mana de ajutor parintilor. De aceasta data, Irina Petrea merge la tara, la familia Chiru. Aici, Dadaca are multe de rezolvat si asta pentru ca micuta Claudia obisnuieste sa-si minta atat bunicii, cat si parintii.

Mama vs fiica

PRIMA TV / VICEVERSA / REALITY SHOW / LUNI 21:00
Luminita si Ana-Maria Golban isi vor inversa rolurile in emisiunea "Viceversa". Conflictul dintre fiica si mama consta in faptul ca Ana, la doar 16 ani, doreste sa aiba cat mai mult timp liber pentru distractie, dar si pentru prietenul ei Alex.

Concert HIM

TVR2 / FESTIVALUL ARTMANIA / DIVERTISMENT / DUMINICA 20:00
Aflat la prima sa editie, Festivalul ARTMANIA este dedicat Finlandei si confluentelor culturale cu Romania. TVR 2 va difuza in exclusivitate cele mai bune momente artistice sustinute de artistii prezenti, capul de afis constituindu-l celebra formatie H.I.M. (His Infernal Majesty), aflata pentru prima oara in Romania. La acelasi festival au cantat si cei de la trupa Amorphis si Silentium.

media News

De la Tv, In film. Stirista N24 Catalina Mihaiescu a inceput filmarile la "Restul e tacere", cel mai nou proiect al regizorului Nae Caranfil. Prezentatoarea stirilor a filmat imbracata intr-un superb costum popular. La asa tinuta, s-a impus si o scena de dans popular romanesc, careia Catalina i-a facut fata cu brio. Asta in conditiile in care costumul a fost foarte gros, iar afara era o temperatura de peste 30 de grade Celsius.
×