x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

14 Iul 2006   •   00:00

BARBULESCU, LA TVR 1

TVR 1 / TOP SUPER HIT / Magazin muzical / Sambata / 22:40
De sambata, la TVR 1 debuteaza o noua emisiune la "carma" careia se afla Vali Barbulescu. "Top Super Hit" este un show muzical in direct, cu vedete, cu rubrici atractive, concursuri si muzica live. In fiecare sambata seara, Vali va face o analiza a pietei muzicale romanesti, realizata prin prezentarea celor mai importante evenimente muzicale. Vor fi si interviuri cu artisti, vor fi dezvaluite povesti de culise din viata intervievatilor. La prima editie vor veni Animal X si Corina, Pacha Man, Uni-K, Directia 5.

COPIL RASFATAT

PRIMA TV / SUPER NANNY / Reality-show /Duminica / 20:00
In aceasta saptamana, protagonistii emisiunii "Super Nanny" sunt Stefania si Eugen Zaharia, din Bragadiru. Fetita lor de 8 ani este foarte rasfatata.

SEFUL RADUCIOIU

ANTENA 1 / JOCURI LA SAINT-TROPEZ / Divertisment / Duminica / 20:45
La cea de-a treia editie a show-ului "Jocuri la Saint-Tropez", Florin Radu Raducioiu va fi capitanul echipei orasului Bucuresti. Ionut, unul dintre membrii echipei, a suferit un accident grav, in urma caruia a ajuns la Spitalul de Urgenta din Saint-Tropez.

EMISIUNEA VEDETELOR

B1 TV / VEDETELE SE INTREABA / Talk-show / Duminica / 14:30
Vedetele sunt invitate sa-si realizeze propria emisiune. Cantaretii, actorii, sportivii, oamenii politici, creatorii de moda si jurnalistii vor intra in rolul moderatorului de televiziune.

FARSE DE FARSE

ANTENA 1 / FARSE LA ANTENA 1 / Divertisment / Miercuri / 20:45
Simona si Ioan vor prezenta o editie a galelor Antenei 1 dedicata celor mai tari farse facute vedetelor. Victime: Fuego, Brenciu, Chivu, A.S.I.A. s.a.

SLY SCHIMBA MACAZUL

PRO CINEMA / SNL / Divertisment / Sambata / 0:30
Invitat sa gazduiasca Saturday Night Live, Sylvester Stallone a reusit sa-si surprinda fanii prin noua sa atitudine.

VALORILE NOASTRE

REALITATEA TV / DESCHIDE REALITATEA / Magazin / Sambata / 20:30
Ce am mostenit? Ce facem cu resursele inepuizabile candva si cu cele care au reprezentat o sursa de viata mult timp? Cum putem reaseza valorile acestei tari. Acestea sunt cateva dintre subiectele noii emisiuni de la Realitatea TV, "Deschide realitatea".

DESPRE GABRIELA SZABO

TVR 1 / PARFUM DE GLORIE / Magazin / Vineri / 20:50
La TVR 1, Gabi Szabo va dezvaluie pasii pe care atleta de succes i-a facut pentru a atinge gloria. Veti afla despre ea tot ceea ce nu ati reusit sa aflati din emisiunile si in buletinele de stiri sportive: cu cine isi imparte viata, ce masina conduce si ce alte preferinte are in materie de achizitii si de petrecere a timpului liber. Atleta care a reprezentat Romania cu mandrie a inceput sa participe la concursurile sportive din 1998.
×