x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

17 Mar 2006   •   00:00
Telecomanda

17 martie 2006

Desiree, o noua "Trasnita"


PRIMA TV / Trasniti in NATO / Sit-com / Luni-Vineri / 22:00
De vineri, 17 martie, soldatii unitatii NATO vor fi consiliati de un specialist in stres si "inovatii periculoase", locotenent-psiholog Desiree McLoud. Comandantul, satul de prostiile facute de subordonatii sai, hotaraste sa-i supuna unui tratament psihologic. Rolul lui Desiree McLoud este interpretat de Desiree Malonga, manechin de profesie. Desiree nu este la prima experienta de acest gen. Frumoasa mulatra a interpretat roluri secundare in cateva productii nationale si internationale si a jucat in mai multe reclame tv.

Culisele unui festival


PRO Cinema / Cannes, dincolo de granite / Documentar / Sambata / 12:15
Prin documentarul "Cannes dincolo de granite", Pro Cinema va introduce in culisele prestigiosului Festival de film, prezentand, de asemenea, si parerile unor mari actori, regizori si critici.

Umor acid cu moldoveni


TVR2 / Planeta Moldova / Divertisment / Vineri / 22:10
In fiecare vineri seara, grupul de umor "Planeta Moldova" va aduce 30 de minute de divertisment si umor acid pe cele mai diverse teme. Prima editie la TVR 2 aduce debutul ciclului Conspiratia - cu episodul 1: Descoperirea. Un grup de savanti paranoici face o descoperire cu impact universal, iar evenimentele capata o nuanta dubioasa…

Gyuri Pascu canta… manele


Antena 1 / Piata Divertis / Divertisment / Duminica / 22:15
Unul dintre subiectele abordate in Piata Divertis este cel al eliberarii chitantelor de vrajitoare si de cantaretii de manele. Tocmai de aceea, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a organizat seminarul "Impozitul Trebuie Platit, manca-ti-as". La finalul seminarului, Florin Salam de Vara (Ioan Gyuri Pascu) va interpreta o manea compusa chiar la fata locului.

Delia Budeanu, din nou la TVR


TVR1 / Meseria de vedeta / Divertisment / Sambata / 14:20
A doua editie a emisiunii "Meseria de vedeta" o aduce din nou pe micul ecran pe Delia Budeanu. Dupa mai mult de 20 de ani petrecuti in Televiziunea Romana pe post de gazda pentru telespectatori, fosta crainica este acum invitata Danei Razboiu (foto). Nu vor lipsi nici apropiati ai Deliei, prieteni, colaboratori si colegi, cu ajutorul carora veti ajunge in culisele televiziunii de pe vremuri.

Schimbari la "De 3 X femeie"


Acasa / De 3x femeie / Divertisment / Luni / 21:30
De luni, emisiunea "De 3 x femeie" revine. Noutatea acestui sezon este difuzarea, in cadrul emisiunii, a unor filme de televiziune, adaptate realitatii romanesti. Realitatile transpuse pe micul ecran nu sunt altceva decat problemele cu care se confrunta cei mai multi dintre romani: gelozia, violenta conjugala, alcoolismul, cancerul, disfunctiile sexuale, drogurile. In aceste productii vor juca atat actori celebri, cat si vedete media.

O Vacanta mai mare


PRO TV / Vacanta Mare / Divertisment / Duminica / 20:30
Vacanta Mare depaseste in editia de duminica toate granitele timpului, spatiului si barierele interculturale. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Chinei, un chinez veritabil la prima vedere, dar cu nume de roman si domiciliu in Bucuresti, se alatura echipei "Noi nu suntem normali" pentru a demonstra tuturor ca este un adevarat... pui de dac. Prezenti la emisiune, cei de la Hi-Q ii vor face o dedicatie speciala lui Traian Basescu.
×