x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

17 Feb 2006   •   00:00

C(RAMPE) - Gica
Aflu de la stirile radio ca maidanezul Boschito va fi judecat in instanta pentru vina de a fi ucis un japonez acum doua saptamani. Boschito va fi aparat in instanta de insasi Paula Iacob.

Intrebari in cazul Boschito

C(RAMPE) - Gica
Click pt a mari imaginea
Aflu de la stirile radio ca maidanezul Boschito va fi judecat in instanta pentru vina de a fi ucis un japonez acum doua saptamani. Boschito va fi aparat in instanta de insasi Paula Iacob. Potrivit acesteia, cainele nu poate fi condamnat la moarte prin eutanasiere, deoarece (retineti!!!) DEOARECE nu se stie clar daca el este autorul reprobabilei fapte. Eu cred ca doamna Iacob glumeste! Cum poti sa judeci un caine dupa criteriile oamenilor? Si ce e asta daca nu discriminare pe fata? De ce oamenii care ucid sunt condamnati pe viata si cainii care ucid sunt condamnati pe moarte? Daca tot e sa judecam animalele dupa criteriile oamenilor, atunci sa le dam si lor aceleasi drepturi pe care le au bipezii.
N-am stiut pana acum ca porunca "sa nu ucizi" se aplica si in cazul animalelor (sau doar in cazul maidanezilor care-si fac veacul pe langa Guvern?). Daca tot ne-am obisnuit sa judecam efectul fara sa ne straduim a intelege cauza, atunci sa facem bine si sa aplicam pana la capat rigorile noastre de toata jena.
Spre deosebire de doamna Iacob, am sa indraznesc sa afirm, in apararea lui Boschito, nu doar ca nu trebuie condamnat, ci, mai mult, ca nu trebuie judecat. Boschito nu este decat produsul sistemului din care provine. Singura lui vina este nu doar ca s-a nascut, ci ca s-a nascut in strada. Sa fiu eu imbatabila justitie romana, i-as chema in instanta pe cei care au lasat maidanezii sa prolifereze pe strazi. Justitia omeneasca se mai face inca o data de ras in fata justitiei divine.
Ce ne-am face daca si Dumnezeu ar judeca la fel ca noi?

Politica si muzica populara


Antena1 / RevanSa starurilor / Divertisment / Duminica / 20:30
In aceasta duminica, platoul emisiunii "Revansa Starurilor" va fi luat cu asalt de femeile ce fac parte din clasa politica. Monica Tatoiu (Partidul Conservator), Monica Stirbu (PNL), Monica Marian (Partidul Initiativa Romaniei) si Manuela Mitrea (PSD) au facut front comun (pentru cateva ore) impotriva cantaretilor de muzica populara. Dupa confruntare, cei din tabara adversa (Nicoleta Voica, Maria Carneci, Cornelia si Lupu Rednic, George Cojocarescu si Daniela Safta) au ajuns la o concluzie comuna: pot oricand sa renunte la muzica pentru a imbratisa o cariera politica.

Danutz SRL revine


TVR1 / Danutz SRL / Divertisment / Duminica / 14:20
Dupa o binemeritata vacanta, Dan Bittman revine la TVR1 cu noi oferte marca "Danutz SRL". Gazda buna, Bittman ii va avea ca invitati in supermarketul sau pe Loredana si pe Ion Dichiseanu. Acesta din urma nu va veni singur, ci impreuna cu sotia si fiica sa. Noul sezon aduce probe in premiera, la care vor fi supusi invitatii, dar si o rubrica intitulata "Bursa de dorinte". Catalin Maruta, prezentatorul editiei din acest an a Selectiei Nationale Eurovision 2006, va veni si el la supermarketul lui Dan Bittman. Maruta va prezenta in premiera imagini din videoclipurile celor 24 de piese participante la Eurovision.

"Nebuni" noi si vechi


Prima TV / SaptAmAna nebunilor / Divertisment / Duminica / 21:30
Din 19 februarie, "nebunii de serviciu" de la Prima TV revin pe sticla. "Analistii" revin in forta, intr-un nou sezon, intr-o noua formula. Ca si pana acum, Augustin Julea, Filip Stoler, Paul Trasca si Tudor Potra va vor lamuri cum e cu politica, cu sportul sau cu evenimentele mondene. Razvan Spiridon ii va sustine in comentarii, iar Nora Puiu va da replica in calitate de reprezentanta a sexului frumos.

Atletism made in Romania


TVR1 / Grand Prix / Sport / Duminica / 16:00
In Romania a avut loc pentru prima data, la inceputul lunii februarie, un Grand Prix la atletism rezervat unei discipline care a adus tarii noastre, de-a lungul timpului, cele mai mari succese. TVR 1 difuzeaza in aceasta duminica, de la ora 16:00, primul concurs de acest gen organizat in Romania.

×