x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tendinţe coafură toamnă-iarnă

Tendinţe coafură toamnă-iarnă

de Ema-Augusta Banu    |    06 Oct 2011   •   21:00
Tendinţe coafură toamnă-iarnă

Expertii in hairstyling au hotarat. In sezonul rece se poarta cocurile dezordonate, parul lung lasat liber pe spate à la anii ’70, coafurile rebele din anii ’90 si impletiturile simple.

Cocul de balerina, atat de popular in sezonul trecut, revine intr-o forma contemporana, cu influente romantice. Acum, cocul este mult mai mic, prins spre ceafa, aproape ascuns, dand coafurii un aspect de tunsoare bob, cu mult volum. Este o coafura versatila care poate fi purtata la fel de bine in timpul zilei, cat si seara. Pentru un plus de efect, nu uitati de suvitele lasate libere.

Anii ’70 continua sa aiba influente pu­ternice. Parul lung, lasat liber pe spate, cu carare pe mijloc isi pastreaza pospetimea si in noul sezon. Pe val sunt si coafurile 'ne­in­grijite', in stilul anilor ’90, dar si co­zi­le impletite cat mai creativ, accesorizate cu agrafe fantezie. Daca optati pentru bre­ton, alegeti unul drept, care acopera spran­cenele. Restul parului este lasat li­ber, incretit sau prins intr-o coada lejera. Pentru parul scurt mizati pe o tunsoare pi­xie, potrivita pentru o fata rotunda. Daca for­ma fetei e ovala sau patrata, alegeti o tun­soare bob cu aspect natural.

×
Subiecte în articol: moda tendinte fun coafura