x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun The Dark Knight - Batman se întoarce

The Dark Knight - Batman se întoarce

de Sebastian S. Eduard    |    25 Iul 2008   •   00:00

O urmare a hitului de acţiune Batman Begins, "Cavalerul negru" îi reuneşte pe regizorul Christopher Nolan şi pe starul Christian Bale, care reia în această nouă peliculă rolul lui Bruce Wayne/Batman.



O urmare a hitului de acţiune Batman Begins, "Cavalerul negru" îi reuneşte pe regizorul Christopher Nolan şi pe starul Christian Bale, care reia în această nouă peliculă rolul lui Bruce Wayne/Batman.

COALIŢIE. Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon şi al hotărîtului procuror districtual Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o stîrpi definitiv. Iniţial, triumviratul se dovedeşte a fi eficient, dar în curînd cei trei devin ţinta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă oraşul în anarhie, forţîndu-l pe Cavalerul negru să încalce fragila graniţă dintre erou şi răzbunător. Regretatul Heath Ledger (Brokeback Mountain), nominalizat la premiul Academiei, îl întruchipează pe arhetipul răului, The Joker. Despre acest rol al lui Heath Ledger s-a spus că este cel mai bun "Joker" din istorie, chiar mai bun decît cel făcut în 1989 de Jack Nicholson.

DVDhome


RĂZBOIUL MUTANŢILOR. Vremurile rele sunt aproape. Aveţi credinţă! Soldatul secolului al XXIII-lea, maiorul Mitch Hunter (Jane), conduce o luptă deosebit de grea împotriva unei armate de Necro Mutanti. De acum totul stă în puterile acestei armate. Va reuşi ea oare să învingă? Un film de acţiune-SF, în care forţele binelui se confruntă, într-o încleştare teribilă, cu forţele răului.

An de producţie: 2007
Gen: acţiune/ aventură/ SF
Cu: John Malkovich, Benno Furmann, Devon Aoki
Regie: Simon Hunter

REGELE HOŢILOR. Prosper şi Bo, doi băieţi orfani, reuşesc să fugă din casa mătuşii care i-a crescut şi să ajungă în Veneţia. Canalele din oraş, şi fiecare colţ de stradă înseamnă pentru cei doi un cămin mult mai bun decât cel pe care l-au avut ei vreodată. După ce întîlnesc un personaj misterios, care îşi ascunde adevărata identitate sub o mască – cunoscut sub numele de regele hoţilor – cei doi pornesc într-o călătorie fascinantă prin oraş. Căci mai mult decât oricine, regele hoţilor se pricepe să descopere magia pe care o poţi întâlni în fiecare om pe fiecare stradă...

An de producţie: 2006
Gen: aventură
Cu: Aaron Johnson, Rollo Weeks, Jasper Harris
Regie: Richard Claus

×
Subiecte în articol: film