x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tolea Ciumac, arestat în direct, la Antena 1 - video

Tolea Ciumac, arestat în direct, la Antena 1 - video

11 Mar 2009   •   00:00
Tolea Ciumac, arestat în direct, la Antena 1 - video

Tolea Ciumac a fost arestat marţi în timpul unui interviu pe care îl susţinea pentru Observatorul Antenei 1. Trupele SIAS l-au ridicat pe luptător chiar din sediul postului de televiziune.



"Am fost atacat şi am fost nevoit să mă apăr, dar neavând permis de armă autoapărarea mea a fost considerată tentativă de omor. Pedeapsa este mică pentru ce am făcut. Mă aşteptam la acest lucru" a delcarat Ciumac cu puţine clipe înainte să fie arestat.

În 1999, Anatolie Ciumac era angajat bodyguard la un club. A fost implicat într-un scandal alături de cei mai cunoscuţi membri ai lumii interlope braşovene. Trei oameni, dintre care unul a rămas paralizat pe viaţă, au fost împuşcaţi atunci, iar alţi nouă au fost bătuţi. În plus, trei maşini au fost incendiate.

Dosarul a avut, însă, un traseu anevoios. În prima instanţă el a fost soluţionat de Tribunalul Braşov. În recurs, Curtea de Apel Braşov a casat soluţia şi a trimis dosarul înapoi la Tribunal pentru rejudecare. Între timp, însă, faptele s-au prescris şi cercetarea a continuat doar împotriva lui Anatolie Ciumac si Nicolae Dorobanţu, acuzaţi de tentativă de omor.

Marţi, instanţa a decis ca Tolea Ciumac să fie condamnat la patru ani de închisoare, cu executare.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: video