x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tom Degetel

Tom Degetel

15 Sep 2006   •   00:00
Tom Degetel
PUNCTUL PE G
Limba noastra nu-i comoara fara pichamarul zglobiu Am o prietena care a remarcat interesul viu pe care-l arat fata de orice are fie si doar o vaga legatura cu sexul in sine, sexul intre persoane, relatiile amoroase soldate sau nu cu sex, tehnici sexuale si practici sexuale consfintite sau nu de lege si societate. Motiv pentru care imi trimite pe mail diverse articole de gen pentru o cat mai minutioasa documentare.

DEX. Cu ajutorul ei deci am decis, in sfarsit, sa abordez un subiect delicat, cum ar fi acela al sexului practicat cu ajutorul organului musculos care se afla in gura, servind (de obicei) la perceperea gustului, la mestecarea si la inghitirea alimentelor (in cazul sexului nu se recomanda mestecarea, cu atat mai putin inghitirea - risc crescut de asfixie), la om fiind si organul principal de vorbire - zice DEX-ul, care se vede treaba ca n-are nici o legatura cu sexul.

Cum ziceam, pana acum m-am cam ferit sa abordez subiectul, o data pentru ca tata are prostul obicei de a citi prezenta pagina si doi pentru ca pur si simplu nu gaseam nimic haios in chestia cu sexul oral, in cel mai bun caz doar brutal de explicit si nu gandeam c-ar fi cazul sa prezint, cu liniute, ce sa faci cu limba daca n-ai chef s-o tii acasa.

SEX. Dar... iata ca articolul mi-a dezvaluit si elementul hazliu si totodata zglobiu. Si el nu este limba, asa cum v-ati imaginat, nebunaticilor, ci un tip destul de scund si de ingust, pe care-l cheama Tom Degetel si care, am aflat eu cu stupoare, ar fi ingredientul absolut necesar daca vrei sa-ti iasa o partida reusita, limba neputandu-se ajuta singura intru satisfacerea deplina a organului sexual feminin. Desigur, toate trebuie musai inecate intr-o salivare abundenta si asezonate cu pastrarea unui contact vizual permanent si, nu in ultimul rand, cu pastrarea canalului comunicational verbal deschis. Ei, aici am deja probleme - ca limba foloseste la vorbire si cum nu poti vorbi cu prune-n gura, ma gandesc ca..., dar probabil ca tocmai aici intra-n scena Tom Degetel. Pe principiul: "Cand limbuta nu-i acasa... intervine Tom Degetel pe post de pichamar!".

ANUSKA

Maimuta estivala

Incepusem a ma-ngrijora din lipsa de vesti de la Iri si Moni. Probabil ca de vina am fost chiar eu, care mi-am permis o vacanta prelungita din fata televizorului. Sau o fi fost televizorul, care se chinuieste sa ma convinga sa nu mai zappez pe postul ala, ca-i vine greata de la stomac, si-atunci imi face sicane. Cert e ca io am revenit cu-ncapatanare pe B1. Unde, uraaaa!, am vazut familia ca e bine mersi, ocupata cu "viitorul copil", cum bine a zis tati, intelegand eu, printr-un proces de gandire logica aplicata, ca actualmente nu e vorba decat de un fetus simpatic care da din viitoarele manute si din viitoarele picioruse, zambind cu viitoarea gurita catre viitorii parinti Si uite asa m-am linistit, mai ales cand in peisaj a aparut si o doamna doctor foarte draguta, care explica plina de intelepciune medicala cum sta treaba cu standardele de dezvoltare a viitorului copil, ca o echipa intreaga de medici e calare pe problema si ca bebe e acum ok, dar care doamna doctor, vai, habar n-avea ca se zice "analizele PE CARE i le facem", si nu "analizele CARE i le facem". Desigur, insa asta nu conteaza nici cat negru sub unghie cand bebe e bine si mama, de bine ce e bebe, calatoreste noaptea cu iahtul si cu burtica goala, ca doar viitorul copil e un super-bebe si n-are el cum sa raceasca acolo in burtica expusa brizei. De asemenea, ma bucur nespus ca Moni are o sarcina usoara si ca asta n-o impiedica sa-si faca aparitia in public, pe litoralul romanesc (tin sa subliniez aprecierea fata de alegerea patriotica a petrecerii concediului - chiar daca miza e evidenta, si anume sa nu uite publicul de ei si sa-i fotografieze la tot pasul. Sau poate nu e de la narcisimul columbianic si e doar din pricina faptului ca postul nu si-a permis cheltuieli de deplasare ca sa-i poata filma pe tinerii insuratei si atunci ei s-au sacrificat sa se fluture pe la Mamaia etc.). Si, nu in ultimul rand, regret ca mi-am tocat concediul si n-am apucat sa-i vad pe Moni si Iri pe la mare ca sa fac si io o poza cu ei. Era si moca si, in plus, cu maimute estivale aveam deja o groaza de fotografii...
×