x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trusă de recuperare după gripa porcină sau vestă de salvare pentru mingile de golf, cadouri căutate de americani pentru Crăciun!

Trusă de recuperare după gripa porcină sau vestă de salvare pentru mingile de golf, cadouri căutate de americani pentru Crăciun!

03 Dec 2009   •   00:00
Trusă de recuperare după gripa porcină sau vestă de salvare pentru mingile de golf, cadouri căutate de americani pentru Crăciun!

Într-un an marcat de recesiune economică, tot mai mulţi oameni recurg la reduceri drastice asupra cheltuielilor pentru sărbătorile de iarnă, context în care riscă să ofere celor dragi cadouri ieftine şi inspide. Prin urmare, ce-ar fi să alegeţi varianta amuzantă şi să dăruiţi apropiaţilor mâncare de ren sau un pager cu râgâit în loc de beep, pentru cei care uită unde şi-au pus berea?



Astfel, site-ul unui magazin din Los Angeles, stupid.com, citat de Agerpres, a lansat pentru al treilea an la rând lista cu cele mai "stupide" cadouri care pot fi oferite acelei rude sau acelui prieten care are tot ce-i trebuie, cu excepţia simţului umorului.

1. Trusa de recuperare după gripa porcină.
Dacă aveţi un prieten bolnav sau dacă suferiţi chiar dumneavoastră de această boală, trusa are tot ce trebuie pentru supravieţuire în faţa virusului H1N1: un săpun în formă de porc, leucoplast în formă de şuncă, aţă dentară din şuncă şi o pungă de vomitat cu imaginea unui porc care varsă.

2. Ornament de Crăciun sub forma unui excrement de câine
Acest obiect încântător pentru decorarea pomului de Crăciun nu miroase deloc, dar arată atât de real încât unii îşi acoperă imediat nasul.

3. Vestă de salvare pentru mingile de golf
Cadou ideal pentru jucătorii de golf care îşi pierd mereu mingile în lacuri. Micuţa vestă portocalie este făcută astfel încât să îmbrace mingea de golf şi să o determine să plutească atunci când ajunge în apă.

Preţul plătit pentru un astfel de accesoriu este de 7,99 dolari!

4. Papucii freudieni
Inediţii papuci îi ajută pe purtători să scape de anxietate, paranoia şi obsesii. Sunt din pluş şi în partea frontală au ciucuraşi care imită chipul celebrului psihanalist.

5. Cimpanzeul financiar de pe Wall Street
Pentru doar câteva banane, cei interesaţi pot primi sfaturi financiare de la un cimpanzeu. Setul include o maimuţă director executiv, un fotoliu, un birou şi un computer cu lcd care afişează o afacere importantă.

6. Puiul enervant
Persoanele obişnuite să fie mereu nervoase pot fi ajutate să fie şi mai nervoase cu ajutorul acestui cadou. Puiul nu trebuie decât strangulat puţin pentru a începe să danseze şi să ţopăie ca un nebun, devenind astfel cea mai iritantă jucărie din lume.

7. Pagerul care râgâie
Cei care uită de obicei unde şi-au lăsat berea nu vor mai avea niciodată această problemă, indiferent de cât de mult vor bea. Cu un singur click, un suport inedit pentru halba sau sticla de bere râgâie puternic şi luminează la o distanţă de până la 18 metri.

8. Hârtia de toaletă vorbitoare
Un suport de hârtie de toaletă permite proprietarilor să înregistreze orice fel de mesaj care va fi apoi redat ori de câte ori cineva foloseşte hârtia igienică de pe sul.

9. Trusa vestimentară pentru Obama
Un cadou pentru pasionaţii de modă care s-au săturat să-l vadă pe preşedintele american Barack Obama numai în costum. Cu această trusă ei pot îmbrăca o păpuşă cu asemănarea liderului de la Casa Albă într-o varietate de costumaţii, de la cele de supereroi până la cele specifice plajelor.

10. Mâncare de ren pentru oameni
De ce să reducem meniul de Crăciun la prăjituri? Stupid.com propune granule apetisante care în mod normal se servesc renilor, dar pe care şi oamenii le pot consuma în siguranţă.

×
Subiecte în articol: magazin