x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un australian beat a încercat să călărească un crocodil

Un australian beat a încercat să călărească un crocodil

de Corina Andriuta    |    13 Iul 2010   •   00:00

Un Australian beat a rămas viu după muşcătura cauzată de Fatso, un crocodil lung de 5 metri. Incidentul s-a produs luni seara în oraşul Broome, vestul Australiei, titrează lenta.ru.



Bărbatul de 36 de ani, aflat în vacanţă în Broome, a fost alungat dintr-un bar fiindcă era prea beat. Cum în apropiere se afla rezervaţia Broome Crocodile Park, chefliul s-a gândit că este un moment numai bun să bifeze o vizită în acest loc, plin cu reptile. După ce a sărit peste gardul din sârmă i s-a părut că Fatso este un exemplar... numai bun de călărit!

S-a trezit repede la realitate, atunci când crocodilul nu a „gustat” intenţia vizitatorului şi l-a atacat, provocându-i răni deosebit de grave. Chiar şi aşa, australianul a reuşit să ajungă din nou în bar, loc din care a fost chemată o ambulanţă şi poliţia.   Conform poliţiştilor, citaţi de The Telegraph, Fatso a fost şi mai violent deoarce împărţea ţarcul cu 2 femele şi a interpretat gestul bărbatul şi ca pe un gest de ameninţare.

Proprietarul parcului a declarat că Fatso este „cea mai mare reptilă din parc, având 5 metri lungime şi o greutate de 800 de kilograme. A scăpat cu viaţă doar pentru că Fatso s-a înţepenit în scândurile care înconjurau lacul în care trăieşte. Acest crocodil are puterea necesară încât putea să îl rupă în două bucăţi doar dintr-o muşcătură”. Bărbatul care a vrut să creeze o scenă western călare pe un crocodil este cercetat pentru pătrundere ilegală într-un parc zoo.

Fatso este un crocodil de apă sărată, specie renumită pentru faptul că odată ce prinde prada nu-i mai dă drumul. Această specie este considerată a fi cea mai mare dintre crocodili, un exemplar matur atingând chiar şi 7 metri lungime.  Este specie protejată în Australia încă din anii ’70, moment din care a şi început să crească numărul acestor exemplare.

×
Subiecte în articol: lumea