x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un sugător de degete de la picioare terorizează un orăşel american

Un sugător de degete de la picioare terorizează un orăşel american

19 Sep 2011   •   16:38
Un sugător de degete de la picioare terorizează un orăşel american

Politia din oraselul american Conway, din statul Arkansas, este in cautarea unui barbat care suge cu forta degetele de la picioarele femeilor. Doua astfel de cazuri s-au intamplat saptamana trecuta, autoritatile banuind un sugator de degete care a mai comis astfel de fapte in acelasi oras, in anii '90.

Prima victima, Ruth Harris, de 83 de ani, a povestit politistilor ca a fost agresata in timp ce statea pe un fotoliu, in fata aprtamentului sau. Un barbat s-a apropiat de ea si i-a spus ca ii plac picioarele ei. Potrivit raportului politiei, barbatul a scos unul dintre pantofii femeii si a inceput sa-i suga degetele.

"Barbatul a intrebat-o apoi daca poate sa o sarute, iar femeia a zis nu, numindu-l nebun", se arata in raport. Agresorul a fugit in momentul in care alti oameni au aparut in zona.

La cateva zile dupa acest incident, politia a primit o noua reclamatie de la o femeie care a spus ca a fost acostata de un barbat, in timp ce facea cumparaturi. Acesta i-ar fi spus ca are "degete lungi si suculente", adaugand ca ar vrea sa i le suga.

Barbatul, despre care a doua victima a afirmat ca ar avea degetele mari de la picioare strambe, a fugit insa, cand telefonul mobil al femeii a sunat.

Politia din Conway s-a mai confruntat cu astfel de cazuri in 1990, cand un barbat numit Michael Robert Wyatt s-a dat drept pediatru intr-un magazin de confectii, pacalind astfel o femeie sa-si dea jos pantofii.

Wyatt a profitat de ocazie si i-a supt acesteia degetele de la picioare, motiv pentru care a fost amendat si trimis sa faca terapie.

Barbatul a recidivat, in 1991, cand a amenintat o vanzatoare ca vrea sa-i taie picioarele si sa-i suga degetele, motiv pentru care a fost condamnat la patru ani de inchisoare, din care a executat unul.
Politia ia in calcul varianta ca agresorul de acum sa fie una si aceeasi persoana.

×
Subiecte în articol: degete de la picioare fetis degete